ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2020-2021 роки   Переглянути...

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність"

 

k 1205.21  
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!


12 травня 2021 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність".

УВАГА! Проведення конференції перенесено на 18 травня 2021 року. Пройде в режимі онлайн з використанням ZOOM.
 
Тези дповідей у 2-х частинах:  Частина 1;  Частина2

Порядок роботи конференції:

1000 – 1145  – Пленарне засідання
Ідентифікатор конференції Zoom: 9743683846 Код доступу: 18052021 або
https://zoom.us/j/9743683846?pwd=RU8vR2xkV08wdTVodUpFWUo5bU9Idz09

 
Робота по секціям. Початок о 1200 AM Київ.
Секція 1. Факультет менеджменту: історія та сучасність (до 30-річчя з дня заснування)  https://us04web.zoom.us/j/79778576707?pwd=aVQ5MXQwUHhQZzVENkdTa09vY3M0dz09
Пароль: 18052021
Секція 2. Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес https://us04web.zoom.us/j/4401908818?pwd=a3hTQW51QjFYZk1td3BubnZDeksvUT09
Пароль: 9mx7LN
Секція 3. Управління розвитком бізнесу https://us04web.zoom.us/j/79454793559?pwd=M0YvRFlyRVhncHhMYysxd2Rlc0hDQT09
Пароль: PS8su8
Секція 4. Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання https://us02web.zoom.us/j/87374856429?pwd=aW9DbWVyVFFGTDcycWtiRmtrdTFDdz09
Пароль: 18052021
Секція 5. Теоретичні та практичні аспекти міжнародних економічних відносин https://us04web.zoom.us/j/72773767825?pwd=NnZlbkZMaG5Jdk4xNzFkZ3Zyc00yUT09
Пароль: 18052021
Секція 6. Фінанси, облік, аудит: сучасні проблеми та перспективи розвитку https://us04web.zoom.us/j/3195244106?pwd=ZTVhcTFHTGhIa3lWN2xTNVdhR0pjdz09
Пароль: 18052021 
Секція 7. Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі https://us04web.zoom.us/j/72220632240?pwd=cFdLTlp6eDM2VzRoVGQ0ek9hbnUrZz09
Пароль FahQM0
Секція 8. Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії
Секція 9. Інноваційні технології продуктів для оздоровчого харчування для  підприємств харчової, переробної промисловості та ресторанного бізнесу Ідентификатор: 5578735752
код доступу: 12345 
Секція 10. Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв https://us04web.zoom.us/j/75864623073?pwd=TVoxUFpPZ3h4Sm1hMHNybG1kTitvdz09Пароль: Konf2021
Секція 11. Інновації в науковому і практичному товарознавстві https://us04web.zoom.us/j/78406258215?pwd=bFpLY3ZYeEYwU2FLVXRrZk5DMHZOZz09
Пароль: Fdz6L7
Секція 12. Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів https://us02web.zoom.us/j/84947077958?pwd=b0M3MXVjdHpEa3hweFZyR29xVW1qZz09 Пароль: 18052021
Секція 13. Управління якістю та екологічна безпека https://zoom.us/j/95462952988?pwd=UGVhMWdINGJDMVk1SEdUV0ZoZUg0dz09Пароль: 18052021