• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2020-2021 роки   Переглянути...

Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді"

 

k 08.04.21 
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!


8 квітня 2021 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді".
 
Тези доповідей у 2-х частинах:    Частина 1,   Частина 2

 
 Порядок роботи конференції:
 1000 – 1130  – Пленарне засідання (Ідентифікатор конференції Zoom: 9743683846 Код доступу: 08042021)
 1200– 1500  – Робота секцій (за розкладом)
 
 
Секція 1. Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії Ідентификатор: 909 555 2080
код доступу: 1JAzwD
Секція 2. Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо-концентратів Ідентифікатор: 799 0249 4297
код доступу: 5d1Chg
Секція 3. Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів Ідентификатор: 834 085 3457
код доступу: USyxp4
Секція 4. Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем Ідентификатор: 764 6456 7476
Код доступу: 6in92f
Секція 5. Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі Ідентификатор: 5578735752
код доступу: 12345
Секція 6.Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи Ідентификатор: 778 9400 9897
код доступу: yD8stT
Секція 7. Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів Ідентификатор: 833 8320 1180
код доступу: m0c3TH
Секція 8. Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека    Ідентификатор: 964 7240 3053,
код доступу: 08042021
Секція 9. Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії Ідентификатор: 776 5512 6301
код доступу: 3ZidG8
Секція 10. Енергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни Ідентификатор: 750 9640 4840
код доступу: xb5RT2
Секція 11. Економічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу Ідентификатор: 779 5929 6278
Код доступу: 3twviV
Секція 12. Пріоритети розвитку сучасних ринків: економіко-теоретичні, маркетингові та міжнародні аспекти Ідентификатор: 853 5004 0671
код доступу: 774784
Секція 13. Проблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів Ідентификатор: 378 781 6192
код доступу: 6d19LC
Секція 14. Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму Ідентификатор: 428 910 7458
код доступу: HLTY8n
Секція 15.Іноземна мова в оволодінні фахом:  
       15а. підсекція англійської мови
Ідентификатор: 767 6436 8427
код доступу: VxMps9
       15б. підсекція німецької мови
Ідентификатор: 720 3207 8851
код доступу: xS8B2F
       15в. підсекція української мови як іноземної
Ідентификатор: 253 958 3503
код доступу: 08Zhhq
Секція 16. Суспільні та гуманітарні науки
Ідентификатор: 713 6662 9111
код доступу: vVs9Pn
Секція 17. Фізичне виховання та спорт
Ідентификатор: 3828596220
код доступу: RF77A7