• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2020-2021 роки   Переглянути...

Третя Міжнародна науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців"

27 травня 2021 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Третя Міжнародна науково-методична конференція  "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців". УВАГА! Проведення конференції перенесено на 27 травня 2021 р. Пройшла в режимі онлайн з використанням ZOOM.

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність"

18 травня 2021 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність". УВАГА! Проведення конференції перенесено на 18 травня 2021 року. Пройде в режимі онлайн з використанням ZOOM.

ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід"

23 квітня 2021 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід". Конференція відбулася в онлайн режимі з використанням ZOOM.

Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді"

8 квітня 2021 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді". Конференція пройшла в онлайн режимі з використанням "ZOOM".

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління в сфері торгівлі"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. № 1457 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021  навчальному році, Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим вищим навчальним закладом із проведення призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління у сфері торгівлі" (далі – Конкурс).

Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція "Бібліотека у призмі WEB-технологій: традиційні та модерні послуги і очікування користувача"

26-30 жовтня 2020 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція "Бібліотека у призмі WEB-технологій: традиційні та модерні послуги і очікування користувача".