Кафедра технологій плодів, овочів та молока


Місця працевлаштування випускників

пр 1Випускники кафедри є фахівцями - технологами широкого профілю, які працюють на підприємствах харчової промисловості, ресторанного господарства, готельного бізнесу (ресторанах, кафе, барах, закладах швидкого обслуговування, пекарнях, готелях тощо) та торгівлі (супермаркетах тощо). 

Випускники кафедри працюють:
-    на підприємствах молочної галузі (ТОВ «ФМ Хладопром», ТОВ СУІП «Полюс ЛТД», ТОВ «Богодухівський молзавод», ВАТ «Вімм – Білль – Данн» Україна – «Харківський молочний комбінат», ПАТ «Дубномолоко», ТОВ «Малороганський молочний
завод», ДП «Лакталіс - Україна», ПАТ «Новотроїцький маслосирзавод», ПАТ «Куп’янський молочноконсервний завод», ТОВ «Глобинський маслосирзавод», КП «Міська молочна фабрика – кухня дитячого харчування», ТОВ «Лозівський молочний завод» тощо);
-    на підприємствах плодоовочевої галузі (ХФ ТОВ «Яблуневий дар», ЗАТ «Ерлан», ПП «СПС» тощо), на консервних підприємствах Польщі з переробки грибів;
-    на підприємствах хлібопекарної та кондитерської галузі (ТОВ «Кулінічівський хлібозавод», ТОВ «Полтавхліб», ВАТ «Люботинський хлібзавод», ТОВ Кондитерська фабрика «Солодкий світ», ТОВ виробничо – кондитерська група «Лісова казка», ПАТ «Харківс
ька бісквітна фабрика» тощо);
-    на підприємствах м’ясної галузі (ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат», ЗАТ «Дніпропетровський м’ясокомбінат » тощо);
-    на підприємствах лікеро-горілчаної галузі (Українська пивна компанія «Арматура»,
ЛГЗ «PRIM тощо);
в закладах ресторанного господарства, готельного бізнесу та торгівлі:
- ресторанах готелів («Харків Палас», «Харків», «Мир», «Місто» тощо), ресторані «Японська кухня»;
- супермаркетах («Караван», «Клас», «Рост», «Сільпо», «Восторг» тощо);

- кав’ярнях («Дом кофе», «Cofee Life» тощо);
- кафе – пекарні «Французька булочна»;
- закладах швидкого обслуговування («McDonalds», «Печена картопля» тощо);

а також:
- в фармацевтичній фірмі Німеччини з в
иготовлення фітопрепаратів.

пр 2

лого