НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ
ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ та БІЗНЕСУ
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ > 181 Харчові технології СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ ![]() |
||||||||
бакалавр, магістр | магістр | |||||||
Харчові технології та технологічний менеджмент в ресторанному бізнесі |
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | Технології харчових продуктів тваринного походження | Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу | Дієтологія та харчова безпека |
131 Прикладна механіка | 133 Галузеве машинобудуваня | 142 Енергетичне машинобудування | ||
бакалавр | магістр | бакалавр | ||
Обладнання переробних і харчових виробництв | Холодильні машини і установки |
Наукове товариство студентів та аспірантів (НТАС)
Наукове товариство студентів та аспірантів (НТАС) є громадською організацією, що об'єднує студентів Харківського державного університету харчування та торгівля на засадах добровільної участі та спільності інтересів наукового спрямування.
Основною метою діяльності НТАС є: створення умов для виявлення і розвитку молодими правознавцями своїх науково-дослідних здібностей та інтересів, підтримка в їх реалізації, а також участі у виконанні науково-дослідних робіт, програм, що виконуються в інституті та університеті.
Склад наукового товариства студентів та аспірантів ННІХТБ:
Кафедра технології харчування:
Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів:
Кафедра технологій переробки плодів, овочів і молока:
Кафедра технології м'яса:
План НДР студентів
Голова студентського самоврядування ННІХТБ:
Заступник Голови студентського самоврядування ННІХТБ:
Члени студентського самоврядування: