Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування

 

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ

ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ТА БІЗНЕСУ

Кафедра хімії, мікробіології та

гігієни харчування

 

у межах спеціальності ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

запрошують на навчання за престижною спеціалізацією

за освітнім ступенем МАГІСТР

ДІЄТОЛОГІЯ

ТА ХАРЧОВА БЕЗПЕКА

Ви отримаєте якісну освіту та станете конкурентоспроможним фахівцем, який гарантовано знайде роботу на ринку праці, оскільки харчова промисловість України є потужним сегментом економіки, а дієтологія, як сучасний і популярний фаховий напрям, нині набуває усе більшої затребуваності у суспільстві.

На здоров’я людини значно впливають безпека, якість їжі та кваліфіковано складений раціон. Отримавши освіту за спеціалізацією «Дієтологія та харчова безпека», ви зможете стати спеціалістами, які успішно працюватимуть над проектами за такими напрямами:

  • прикладна дієтологія (розробка механізмів раціоналізації та індивідуалізації харчування);
  • фізико-хімічний та мікробіологічний контроль харчової безпеки;
  • взаємодія складників харчової сировини та продуктів в організмі людини;
  • вивчення біодоступності поживних речовин.

ПЕРЕВАГИ ОТРИМАННЯ ОСВІТИ

ЗА СПЕЦІАЛІЗАЦІЄЮ

«ДІЄТОЛОГІЯ ТА ХАРЧОВА БЕЗПЕКА»

  • Ви отримаєте диплом державного зразка.
  • Ви зможете змінити своє життя, отримавши затребувану, популярну, професію. На вас чекатимуть фітнес-клуби, заклади ресторанного господарства та готельно-ресторанного бізнесу, установи курортно-санаторного лікування, медичної, медико-психологічної реабілітації, медико-генетичні центри.
  • Протягом навчання з вами працюватимуть фахівці з медичною, хімічною, біологічною освітою. Гарантом програми виступає доктор технічних наук, професор Євлаш В.В., яка є експертом Комітету науки і освіти Верховної Ради України з питань розвитку біотехнологій та біобезпеки та очолює наукову школу за напрямом «Технологія дієтичних добавок та продуктів оздоровчого призначення».
  • Доктор медичних наук Дуденко Н.В. та кандидат медичних наук Павлоцька Л.Ф. – автори найперших і найпопулярніших в Україні та за її межами підручників із дієтології та гігієни харчування, поділяться з вами скарбом своїх знань.
  • ХДУХТ має давні та міцні традиції, одну з найпотужніших наукових шкіл у галузі дієтології та гігієни харчування.

Навчання студентів за спеціалізацією «Дієтологія та харчова безпека» проводиться за рахунок фінансування фізичних і юридичних осіб (контрактна основа)