Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів


Про кафедру

 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ

 

 

Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів є випусковою кафедрою університету, діяльність якої спрямовано на підготовку фахівців для підприємств відповідних галузей харчової промисловості.

 

Кафедра сьогодні – це висококваліфікований колектив  однодумців, що працює в атмосфері творчості, відкритості, взаєморозуміння, любові до професії і студентів. Всього на кафедрі працює одинадцять викладачів, з яких  один  професор,  дев¢ять   доцентів, кандидатів наук. Серед викладачів кафедри більше 50% мають стаж науково-педагогічної роботи не менше 20 років. У колективі працює п’ять  молодих вчених – викладачів до 35 років, які є кадровим потенціалом кафедри з генерації нових ідей і запорукою перспективного її розвитку та процвітання.Досягнення багатьох фахівців відзначено почесними грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України, Харківської міської та обласної державної  адміністрації,  нашого університету.

 

Концепцією діяльності кафедри є забезпечення освіти за фахом, якстратегічного ресурсу розвитку суспільства. В основу концепції покладено діяльність з формування висококваліфікованих технологів інноваційного типу мислення, культури та фахових компетенцій, що забезпечується навчанням в умовах інтеграції освіти, науки і виробництва.

 

КАФЕДРА БАЖАЄ УСІМ СТУДЕНТАМ ВЕЛИКИХ УСПІХІВ У НАВЧАННІ І ЩАСЛИВОГО СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ!