Кафедра товарознавства та експертизи товарів


 "ПРО КАФЕДРУ"


    В умовах новітніх технологій, коли  ринок щоденно насичується новою продукцією зростає потреба в спеціалістах-товарознавцях.
     Нині особливого значення набуло викриття фальсифікації харчових продуктів, оскільки за даними Комітету з питань прав споживачів, понад 80 % харчових продуктів, що реалізуються на ринку України, фальсифіковані. Наші студенти детально вивчають викриття фальсифікації алкогольних напоїв, молока і молочних продуктів, жирів, борошна, м'ясних продуктів, соків, кави і чаю, какао і шоколаду, прянощів і.т.п.
       Кафедра товарознавство та експертиза товарів є однією з провідних кафедр Університету.
       Уміння ідентифікувати харчовий продукт, відрізнити якісні продукти від неякісних, виявити фальсифікацію та контрафактну продукцію - ось що відрізняє тих, хто навчається за напрямом "Товарознавство і торгівельне підприємництво", яка готує фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів "бакалавр" та " магістр" за спеціальністю "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" за наступними спеціалізаціями:

- «Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі»; 

- «Експертиза товарів і готельно-ресторанних послуг».      

            Обравши одну зі спеціальностей кафедри товарознавства та експертизи товарів, Ви зможете опанувати справу, яка Вам більш до вподоби, та створити власний бізнес