НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ
ХАРЧОВИХ  ТЕХНОЛОГІЙ та БІЗНЕСУ

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ >     181 Харчові технології      СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ
бакалавр, магістр   магістр
Харчові технології та технологічний менеджмент
в ресторанному бізнесі
  Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів   Технології харчових продуктів тваринного походження   Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу   Дієтологія та харчова безпека
131 Прикладна механіка   133 Галузеве машинобудуваня   142 Енергетичне машинобудування
бакалавр   магістр   бакалавр
Обладнання переробних і харчових виробництв   Холодильні машини і установки

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія"

 Вітаємо переможців:

  • Панчеву Альону Олександрівну
    студентку гр. ТХ-21м зі здобуттям 3-го місця зі спеціальності "Технології харчування" освітнього ступеня "Магістр"

  • Сахацьку Дар’ю Віталіївну
    студентку гр. ТХК-43 спеціальності
    "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
    за перемогу у номінації "За кращі знання з теоретичних основ харчових технологій" освітнього ступеня "Бакалавр".