НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ
ХАРЧОВИХ  ТЕХНОЛОГІЙ та БІЗНЕСУ

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ >     181 Харчові технології      СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ
бакалавр, магістр   магістр
Харчові технології та технологічний менеджмент
в ресторанному бізнесі
  Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів   Технології харчових продуктів тваринного походження   Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу   Дієтологія та харчова безпека
131 Прикладна механіка   133 Галузеве машинобудуваня   142 Енергетичне машинобудування
бакалавр   магістр   бакалавр
Обладнання переробних і харчових виробництв   Холодильні машини і установки

Вітаємо переможців ІІ етапу підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук із галузі "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"

Вітаємо переможців:

  • Шабельську Ірину Ігорівну, студентку гр. ТХ-23 та Ліпісвіцьку Ірину Анатоліївну, студентку гр. ТХ-21м. з перемогою у Конкурсі та отриманням диплому І ступеня.
    Тема наукової роботи: "Удосконалення технології пісочного печива з використанням рослинної клітковини"
    Науковий керівник: к.т.н., доц. Юрченко С.Л.

  • Пернеровську Анастасію Станіславівну, студентку гр. ТМ-71м з перемогою у Конкурсі та отриманням диплому ІІступеня.
    Тема наукової роботи: "Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням систем кріоопротекторної дії"
    Науковий керівник: к.т.н., проф. Янчева М.О.

  • Джалагонію Ніно Вепхієвну, студентку гр. ТКМ-51м з перемогою у Конкурсі та отриманням диплому ІІІ ступеня.
    Тема наукової роботи: "Розробка інноваційної біотехнології, технологічної схеми виробництва та рецептури кисломолочних напоїв, збагачених кріопастами із плодово овочевої сировини, для оздоровчого харчування, порівняння якості готової продукції з аналогами"
    Науковий керівник: д.т.н., проф. Павлюк Р.Ю.