ВСІ НОВИНИ       

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія"

 4 - 6 квітня 2017 року в Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія".

Переможцями олімпіади стали:

за ступенем вищої освіти бакалавр:

І місце: СЕРЕДЕНКО ДАРИНА АНДРІЇВНА, студентка Харківського державного університету харчування та торгівлі;
ІІ місце: ТИМЧАК ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ, студент Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету; ВЕРЕШКО АНАСТАСІЯ АНДРІЇВНА, студентка Харківського державного університету харчування та торгівлі;
ІІІ місце: ЛІЩУК АНАСТАСІЯ ВІКТОРІВНА, студентка Національного університету харчових технологій; УБАЙТАЄВА МАЛІКА САЙД-УСМАНІВНА, студентка Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка.

за ОКР Спеціаліст, ступенем вищої освіти магістр:

І місце:  БУЛГАКОВА АНАСТАСІЯ СЕРГІЇВНА, студентка Харківського державного університету харчування та торгівлі;
ІІ місце: ХАРЧЕВНИКОВА ДАР’Я СЕРГІЇВНА, студентка Київського національного торговельно-економічного університету;
ІІІ місце: ЛЕВКУН КАТЕРИНА ЮРІЇВНА, студентка Національного університету харчових технологій.


На виконання листа № 21.1/10-235 від 11.04.2017 р. Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" Міністерства освіти і науки України доводимо до відома учасників (студентів, викладачів) ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., на яку Ви можете протягом квітня-травня 2017 року надсилати свої відгуки та пропозиції щодо проведення Олімпіади.