Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
викладає дисципліни на:
ДИСЦИПЛІНИ
Аналітична хімія. | Основи біохімії та фізіології харчування |
Біохімія | Основи фізіології та гігієни харчування |
Гігієна і санітарія | Технічна мікробіологія |
Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин | Технології полісахаридів та їх використання у харчовій промисловості |
Загальна та неорганічна хімія | Фізична та колоїдна хімія харчових систем |
Ідентифікація пластмас. | Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів |
Методи контролю продукції в галузі. | Фундаментальні основи хімічної експертизи |
Мікробіологія | Харчова хімія |
Мікробіологія галузі | Харчові добавки |
Мікробіологія харчової продукції | Хімія ароматичних речовин. |
Органічна хімія | Хімія харчових речовин |
Спецкурс «Адаптаційний курс з хімії». | |
Спецкурс «Експрес методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів». |
|
Спецкурс «Експрес методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів». | |
Спецкурс «Дисперсні системи» | |
Спецкурс «Органічні речовини сировини та харчової продукції» | |
Спецкурс «Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності» | |
Спецкурс «Харчування та якість життя» | |
Спецкурс «Хімічний аналіз у харчовій індустрії та ресторанному господарстві». |