Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів


Увага! 

На час карантину дивіться розділ "Консультації on-line"! 
 

Графік

проведення консультацій  викладачами кафедри технології хліба, кондитерських,

макаронних виробів та харчоконцентратів на 2019/2020 навчальний рік

№ п/п

Посада, П.І.Б.

викладача

Час проведення консультацій Аудиторія
години день тижня
1. Самохвалова О.В., професор

1500…1600

понеділок

п’ятниця

каб. 233

2. Кучерук З.І., професор

1300...1500

1300…1400

понеділок

четвер

каб. 241

3. Артамонова М.В., доцент

1300…1500

1200…1300

понеділок

четвер

каб. 240

4 Гревцева  Н.В., професор

1400…1600

1200 ... 13 00

понеділок

четвер

каб. 241

5 Олійник С.Г., доцент

1400…1600

1500-1600

середа

п'ятниця

каб. 240

6 Шидакова-Каменюка О.Г., доцент

1400…1600

1500...1600

понеділок,

середа

каб. 241

7 Касабова К.Р., доцент

1500…1600

1200...1300

вівторок

п'ятниця

           каб. 240
8  Болховітіна О.І., доцент 1200 ... 13 00  понеділок                 каб. 241
9 Степанькова Г.В., доцент

1500…1600

1300...1400

понеділок

четвер

 каб. 240

10  Шматченко Н.В., ст. викладач

1400…1600

1200...1300

понеділок

середа

           каб. 241