Дисципліни, що викладаються на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

 

Дисципліна П.І.Б. викладача

СВО "БАКАЛАВР"

 

 

Харчові технології

Самохвалова О.В., к.т.н., проф.

Артамонова М.В., к.т.н., доц.

Гревцева Н.В., к.т.н., проф.

Касабова К.Р., к.т.н., доц.

Болховітіна О.І., к.т.н., доц.

Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл. 

 

Теоретичні основи харчових технологій

Контроль якості та безпека продукції галузі

 

Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц.

 Технологія галузі

 

Кучерук З.І., к.т.н., доц.

Артамонова М.В., к.т.н., доц.

Гревцева Н.В., к.т.н., проф.

Олійник С.Г., к.т.н., доц.

Степанькова Г.В., к.т.н., доц.

Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл. 

 

Проектування підприємств з основами САПР

Артамонова М.В., к.т.н., доц.

Степанькова Г.В., к.т.н., доц.

Основи технології галузі

Методи контролю продукції харчових виробництв

Касабова К.Р., к.т.н., доц.

 

Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі

Моделювання технологічних ліній

Технологія оздоровчих харчових продуктів

 

Кравченко О.І., к.т.н., доц.

Степанькова Г.В., к.т.н., доц.

Сировинні ресурси технології галузі

Кучерук З.І., к.т.н., доц.

Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл. 

 

Науково-дослідна робота студентів

Продукти функціонального призначення

 

Олійник С.Г., к.т.н., доц.

 

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю 

 

 Тищенко О.П., д.т.н., доц
 

Технологічні розрахунки та звітність у галузі

 

Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл. 

Наукові основи зберігання ХП

 

 Гревцева Н.В., к.т.н., доц.

 

 

Спеціальні технології хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств

 Самохвалова О.В., к.т.н., проф 
Проектування хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств

 Артамонова М.В., к.т.н., доц.

Степанькова Г.В., к.т.н., доц.

 

Науково-дослідна робота студента

Технологія хлібобулочних та кондитерських продуктів функціонального призначення

 Олійник С.Г., к.т.н., доц.
   

 СВО "МАГІСТР"

 

 
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

 Самохвалова О.В., к.т.н., проф.

Касабова К.Р., к.т.н., доц.

Управління якістю продукції галузі

Наукова-дослідна робота студентів

 Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц

 

Технологія хлібобулочних та кондитерських продуктів оздоровчого призначення

Оптимізація технологічного процесу

 

 Олійник С.Г., к.т.н., доц
Інноваційний інжинірінг хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств  Кучерук З.І., к.т.н., проф.
Методологія харчової науки  Гревцева Н.В., к.т.н., доц.
 Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві  Степанькова Г.В., к.т.н., доц.
 Інноваційні інгредієнти у технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та х/к  Кучерук З.І., к.т.н., проф.