Дисципліни, що викладаються на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

 

Дисципліна П.І.Б. викладача

СВО "БАКАЛАВР"

 

 

Харчові технології

Самохвалова О.В., к.т.н., проф.

Артамонова М.В., к.т.н., доц.

Гревцева Н.В., к.т.н., доц.

Касабова К.Р., к.т.н., доц.

Шматченко Н.В., к.т.н., асист. 

Основи наукових досліджень

 

Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц

Неклеса О.П., к.т.н., доц

 

Теоретичні основи харчових технологій

Контроль якості та безпека продукції галузі

 

Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц.

Шматченко Н.В., к.т.н., асист. 

 Технологія галузі

 

Кучерук З.І., к.т.н., доц.

Артамонова М.В., к.т.н., доц.

Гревцева Н.В., к.т.н., доц.

Олійник С.Г., к.т.н., доц.

 

Проектування підприємств з основами САПР

Артамонова М.В., к.т.н., доц.

Основи технології галузі

Методи контролю продукції харчових виробництв

Касабова К.Р., к.т.н., доц.

 

Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі

Моделювання технологічних ліній

Технологія оздоровчих харчових продуктів

 

Кравченко О.І., к.т.н., доц.
Хімія і технологія сировини Кучерук З.І., к.т.н., доц.
 

Науково-дослідна робота студентів

Продукти функціонального призначення

 

Олійник С.Г., к.т.н., доц.

 

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю 

Університетська освіта

Харчові технології

 

 Неклеса О.П., к.т.н., доц
 

Технологічний семінар

 

Степанькова Г.В., ас.

Наукові основи зберігання ХП

 

 Гревцева Н.В., к.т.н., доц.

 

 

Спеціальні технології хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств

 Самохвалова О.В., к.т.н., проф 
Проектування хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств  Артамонова М.В., к.т.н., доц.

 

Науково-дослідна робота студента

Технологія хлібобулочних та кондитерських продуктів функціонального призначення

 Олійник С.Г., к.т.н., доц.
   

 СВО "МАГІСТР"

 

 
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів  Самохвалова О.В., к.т.н., проф.
Управління якістю продукції галузі  Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц

 

Науково-дослідна робота студента

Технологія хлібобулочних та кондитерських продуктів функціонального призначення

Оптимізація технологічного процесу

 

 Олійник С.Г., к.т.н., доц
Інноваційний інжинірінг хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств  Кучерук З.І., к.т.н., проф.
Методологія харчової науки  Гревцева Н.В., к.т.н., доц.