Кафедра технологій переробки плодів, овочів та молока


Практична підготовка студентів

Практику студенти проходять на потужних передових підприємствах харчової промисловості, ресторанного господарства, готельного бізнесу та торгівлі: ВАТ «КонПрок» (Бєлгород), ТОВ «Українська сокова компанія», ТОВ «Яблуневий дар», ТОВ «ФМ Хладопром», ТОВ СУІП «Полюс ЛТД», ПАТ «Дубномолоко», КП «Міська молочна фабрика – кухня дитячого харчування», ТОВ «Богодухівський молзавод», ТОВ «Малороганський молочний завод», ТОВ «Кулінічівський хлібозавод», ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат», ЛГЗ «PRIME», ресторани готелів «Харків Палас», «Мир», супермаркети «Караван», «Клас», «Рост», «Сільпо», кафе – пекарня «Французька булочна», заклади швидкого обслуговування «McDonalds», «Печена картопля» тощо.

За бажанням студенти мають можливість проходити стажування на передових підприємствах харчової промисловості, ресторанного господарства, готельного бізнесу та торгівлі Росії, Єгипту, США, Франції, Німеччини, Англії, Туреччини, Італії та ін.

практик

ВБД web

 КОНПРОК web

 

СОКОВАЯ КОМПАНИЯ web