Кафедра технологій переробки плодів, овочів та молока


Навчально-методичне забезпечення

ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В НАВЧАННІ: ВПРОВАДЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС

stud3- викладання авторських курсів дисциплін проф. Павлюк Р.Ю. і проф.. Погарською В.В. у формі лекцій – шоу, майстер – класів та ін.;
- залучення студентів, починаючи з першого курсу, до участі в науково - дослідній роботі наукових шкіл кафедри за актуальною науковою тематикою, результати яких використовуються при виконанні наукової частини курсових, дипломних проектів та робіт за ступенем «бакалавр», «спеціаліст», «магістр»,.
- проведенні майстер-класів та «шоу» з молекулярної кулінарії: виготовлення наноморозива, молочно – рослинних коктейлів з застосуванням рідкого азоту з використанням заморожених добавок розроблених фахівцями кафедри;
- викладання спецкурсу «Інновації в здоровому харчуванні для підвищення імунітету» в формі практичних занять, презентації, майстер – класів та лекцій - «шоу».
- популяризація результатів НДР фахівців кафедри у формі яскравих постерних доповідей та стендів,
- розробці та впровадженні в навчальний процес інтерактивного мультимедійного супроводження дисциплін, яке містить новітню інформацію, що отримана провідними науковцями світу про воду, ГМО, FAST FOOD, про технології та апаратурне оформлення виробництва різних видів харчових продуктів (кондитерських виробів, консервованих продуктів з плодоовочевої сировини, м’яса, риби, молочних продуктів, рослинних олій тощо).

метод