Кафедра технологій переробки плодів, овочів та молока


Дисципліни

Ступінь освіти «Бакалавр»  

Основи технології галузі

Хімія і технологія сировини

Теоретичні основи харчових технологій

Загальні технології харчової промисловості

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Методи контролю якості харчових продуктів

Фізико-хімічні і біотехнологічні основи технології галузі

Проектування підприємтсв галузі

Технологія галузі

Холодильна технологія

Технологічний семінар

НДРС

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Проектування технологічних ліній галузі з основами САПР

Інноваційні технології та нанотехнології при переробці та консервуванні плодів, овочів та молока

Харчові технології переробки та експертизи сировини на малих підприємствах, в організаціях ресторанного та готельного бізнесу і торгівлі

Технологія консервованих молочних  продуктів харчування

Контроль якості та безпека продукції галузі

Пакування харчових продуктів

Комплексна переробка ВМР

Технологія зберігання