Кафедра технології м'яса


Графік он-лайн консультацій викладачів кафедри

 

 

№ з\п

ПІБ викладача, посада

Дисципліни з яких проводяться консультації

Час проведення консультації

1

Янчева М.О.

зав. кафедри

Технологія продуктів оздоровчого харчування,

Інноваційні технології м’ясних продуктів,

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясних продуктів,

Основи технології галузі

вівторок

10.30 – 13.30

2

Камсуліна Н.В.,

доцент

Загальні технології харчової промисловості,

Оптимізація техніко-технологічних об’єктів,

Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення

вівторок

13.40 – 15.00

3

Скуріхіна Л.А.,

професор

Організаційне проектування виробничих процесів галузі,

Проектування та реконструкція підприємств галузі,

Проектування м’ясопереробних підприємств

понеділок

13.40 – 15.00

4

Онищенко В.М.,

доцент

Пакування харчових продуктів галузі,

Контроль якості та безпека продукції галузі,

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю, Методи контролю продукції харчових виробництв,

Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств

п’ятниця

10.30 – 12.00

13.40 – 15.00

5

Гринченко Н.Г.,

доцент

Теоретичні основи харчових технологій,

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

понеділок

13.40 – 15.00

6

Большакова В.А.,

доцент

Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи,

Технологія галузі,

Спеціальні технології м’ясних продуктів

вівторок

10.00 – 11.00

7

Дроменко О.Б.,

доцент

Проектування з основами САПР,

Науково-дослідна робота,

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

четвер

13.40 – 15.00

 8

Желєва Т.С.,

ст. викладач

Формування сировинних ресурсів

вівторок

12.10 – 13.30