Кафедра технології м'яса


Дисципліни

 

Професорсько-викладацький колектив кафедри забезпечує викладання наступних дисциплін:

 ступінь бакалавр:

  • Основи технології галузі
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
  • Методи контролю продукції харчових виробництв
  • Загальні технології харчової промисловості
  • Технологія продуктів оздоровчого харчування
  • Харчові технології
  • Теоретичні основи харчових технологій
  • Проектування підприємств галузі
  • Формування сировинних ресурсів
  • Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології м’яса та м’ясних продуктів
  • Технологія галузі
  • Науково-дослідна робота студентів
  • Пакування харчових продуктів галузі
  • Технологічні розрахунки у галузі
  • Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи
  • Контроль якості та безпека продукції галузі
  • Організаційне проектування виробничих процесів галузі
  • Проектування та реконструкція підприємств галузі

  ступінь магістр:

  • Науково-дослідна робота
  • Інноваційні технології м’ясних продуктів
  • Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
  • Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств
  • Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення
  • Оптимізація техніко-технологічних об'єктів