Захист дисертацій

Оголошення про захист

Грудень 2016 р.
 
27.12.2016 р.
Д 64.088.02
ФІЛІНА СВІТЛАНА ВОЛОДИМИРІВНА
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)  
16.12.2016 р.
Д 64.088.01
КОЛЕСНИК ВІКТОРІЯ ВАЛЕНТИНІВНА
Спеціальність 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
16.12.2016 р.
Д 64.088.01
СОКОЛОВСЬКА ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА
Спеціальність 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
15.12.2016 р.
Д 64.088.01
МИРОНОВ ДЕНИС АНАТОЛІЙОВИЧ
Спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції
15.12.2016 р.
Д 64.088.01
ЗАГОРУЛЬКО АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ
Спеціальність 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
14.12.2016 р.
Д 64.088.01
ГОРАЛЬЧУК АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ
Спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції
14.12.2016 р.
Д 64.088.01
АНДРЄЄВА СВІТЛАНА СЕРГІЇВНА
Спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції
09.12.2016 р.
Д 64.088.02
ТИХОНЧЕНКО РУСЛАН СЕРГІЙОВИЧ
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)  
09.12.2016 р.
Д 64.088.02
ЖИЛЯКОВА ОЛЕНА ВАЛЕРІЇВНА
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)  
08.12.2016 р.
Д 64.088.02
СОБОЛЕВ ВОЛОДИМИР ЛЬВОВИЧ
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)  
08.12.2016 р.
Д 64.088.02
ШЕХОВЦОВА ДАРІЯ ДМИТРІВНА
Спеціальність 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
02.12.2016 р.
К 64.088.03
НАБОКОВ ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ
Спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
02.12.2016 р.
К 64.088.03
ЗАПАРЕНКО ГАННА ВОЛОДИМИРІВНА
Спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Листопад 2016 р.
24.11.2016 р.
Д 64.088.01
СЕФІХАНОВА КАТЕРИНА АНАТОЛІЇВНА
Спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції
24.11.2016 р.
Д 64.088.01
ПАЛАМАРЕК КАРІНА ВІКТОРІВНА
Спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції
23.11.2016 р.
Д 64.088.01
САБАДАШ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ
Спеціальність 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв  
23.11.2016 р.
Д 64.088.01
ТАРАСЕНКО ТЕТЯНА АНАТОЛІЇВНА
Спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції
Жовтень 2016 р.
   
28.10.2016 р.
Д 64.088.02
МАЛОВИЧКО СВІТЛАНА ВІКТОРІВНА
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
28.10.2016 р.
Д 64.088.02
РАЧКОВАН ОЛЬГА ДМИТРІВНА
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Липень 2016 р.
 
05.07.2016 р.
К 64.088.03
ЛЮБЕНКО ГАЛИНА ДМИТРІВНА
Спеціальність 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.07.2016 р.
К 64.088.03
СТЕПАНЬКОВА ГАЛИНА ВЯЧЕСЛАВІВНА
Спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
01.07.2016 р.
Д 64.088.02
ЯЦУН ЛЕОНІД МИКОЛАЙОВИЧ
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
01.07.2016 р.
Д 64.088.02
НОСОВА ТЕТЯНА ІГОРІВНА
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Червень 2016 р.
 
30.06.2016 р.
Д 64.088.02
БОЧУЛЯ ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА
Спеціальність 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
23.06.2016 р.
Д 64.088.02
РОМАЩЕНКО ОЛЬГА СЕРГІЇВНА
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
23.06.2016 р.
Д 64.088.02
АФАНАСЬЄВА ОКСАНА ПИЛИПІВНА
Спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
09.06.2016 р.
Д 64.088.01
ШУРДУК ІННА ВОЛОДИМИРІВНА
Спеціальність 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
09.06.2016 р.
Д 64.088.01
ЯКОВЛЄВ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ
Спеціальність 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
08.06.2016 р.
Д 64.088.01
СКРИПНИК ВЯЧЕСЛАВ ОЛЕКСАНДРОВИЧ
Спеціальність 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
08.06.2016 р.
Д 64.088.01
КОРОТАЄВА ЄВГЕНІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА
Спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції