Інтелектуальна власність

 

Ліцензійні договори

 

2014 рік


з/п
Назва Автори
Замовник Договірна ціна Дата укладення та термін дії договору
 1. Патент України на корисну модель № 84650 «Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин» Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В., Сефіханова К.А. ФОП Кулик
Сергій Миколайович,
м. Харків
1000 грн. 06.10.2014
1 рік
 2.  Патент України на корисну модель № 88150 «Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату» Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В.,
Федак В.І.,
Федак Н.В.
 
 ФОП Кулик
Сергій Миколайович,
м. Харків
 1000 грн. 07.10.2014
1 рік 
 3.  Патент України на корисну модель № 55800 «Спосіб отримання малосольних огірків» Черевко О.І.,
Дубініна А.А.,
Селютіна Г.А.,
Білоус В.І.,
Ленерт С.О.
ТОВ «Торгівельний дім «Сват»» Харківська обл.  1000 грн. 28.10.2014
1 рік

 4.  Патент України на корисну модель № 90161 «Спосіб виробництва плівкового пакувального матеріалу на основі природних складових» Черевко О.І.,
Дубініна А.А.,
Круглова О.С.,
Ленерт С.О.,
Іванніков П.В.
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват»» Харківська обл. 1000 грн.  28.10.2014
1 рік
 5. Патент України на корисну модель № 92909 «Спосіб виробництва редьки маринованої Селютіна Г.А.,
Виродова О.В.,
Іванніков П.В.
ТОВ «Торгівельний дім «Сват»» Харківська обл. 1000 грн. 28.10.2014
1 рік
 6. Патент України на корисну модель № 62694 «Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів» Янчева М.О.,
Яковлєва Ю.В.
ТОВ «Дромам’ясо»
м. Харків
1200 грн. 05.11.2014
1 рік
 7. Патент України на корисну модель № 83713 «Спосіб виробництва хлібобулочних виробів» Олійник С.Г.,
Степанкова Г.В.,
Івасенко М.М.,
Авраменко А.М.
ФОП Артеменко Володимир Олександрович, Харківська обл. 1500 грн. 05.11.2014
1 рік
 8. Патент України на корисну модель № 90683 «Установка для консервування (сушіння) харчових систем з використанням мікрохвильової вакуумної технології» Потапов В.О.,
Михайлов В.М.,
Бабкіна І.В.,
Михайлова С.В.,
Качалов В.В.
ТОВ «МС ХОЛОД», м. Харків 8000 06.11.2014
1 рік
 9. Патент України на корисну модель № 84032 «Спосіб виробництва хлібобулочних виробів» Олійник С.Г.,
Степанкова Г.В., Шишкіна А.О.,
Крюкова М.С.
ФОП Артеменко Володимир Олександрович, Харківська обл. 1500 06.11.2014
1 рік
10. Патент України на корисну модель № 92283 «Установка для сушіння м’яса мідії» Дейниченко Г.В., Карнаушенко Ю.В., Губенко В.В.,
Мар’єнков Ю.І.
ТОВ ВКП «К.І.Т. LTD» 1000 17.11.2014
1 рік
11. Патент України на винахід № 106461 «ІЧ-сушарка для сушіння органічної рослинної сировини» Черевко О.І.,
Кіптела Л.В.,
Загорулько А.М.
ТОВ «МС ХОЛОД»
Смілик М.М.
4000 26.11.2014
1 рік
12. Патент України на корисну модель № 90048 «Вальцова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних паст» Черевко О.І.,
Кіптела Л.В.,
Загорулько А.М.,
Загорулько О.Є.,
Шустов А.В.,
Товпига Д.А.
ТОВ «МС ХОЛОД»
Смілик М.М.
4000 26.11.2014
1 рік
13. Патент України на корисну модель № 76281 «Спосіб одержання морозива» Дейниченко Г.В., Золотухіна І.М., Бєляєва І.М. ФОП Глущенко Тетяна Миколаївна 1000  
14. Патент України на винахід № 106813 «Апарат для очищення цибулі ріпчастої»  Дейниченко Г.В., Терешкін О.Г.,
Горєлков Д.В.,
Дмитревський Д.В.
ФОП Глущенко Тетяна Миколаївна 1000  
15.  Патент України на корисну модель № 61774 «Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням»  Погожих М.І., Одарченко АМ., Одарченко Д.М.,
Даниленко Л.В.,
Гасай Є.Л.,
Сподар К.В.
Фізична особа-підприємець Штепа Сергій Васильович 1500  05.12.2014
1 рік
15.1 Патент України на корисну модель № 62081 «Спосіб виробництва замороженого напів-фабрикату для томатних напоїв» Погожих М.І.,
Одарченко Д.М., Одарченко АМ.,
Даниленко Л.В.,
Мовчан А.О.,
Діденко О.В.
Фізична особа-підприємець Штепа Сергій Васильович  1500 05.12.2014
1 рік
15.2 Патент України на корисну модель № 71263
«Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з додаванням овочевої плазми»
Одарченко Д.М.,
Одарченко А.М.,
Одарченко М.С.,
Черкашина В.Ю.,
Сюсель О.О.,
Максимова А.О.
Фізична особа-підприємець Штепа Сергій Васильович 1500  05.12.2014
1 рік
15.3 Патент України на корисну модель № 61776
«Спосіб одержання замороженого напів-фабрикату овочевої суміші  для перших та других страв»
Одарченко А.М.,
Одарченко М.С.,
Карбівнича Т.В.,
Звягінцева Г.Л.
Фізична особа-підприємець Штепа Сергій Васильович  1500 05.12.2014
1 рік 
16. Патент України на винахід № 101791 «Склад маффінів функціонального призначення»  Касабова А.М.,
Самохвалова О.В.,
Олійник С.Г.
ФОТ Артеменко 2300  16.12.2014
1 рік

2015 рік

 №
з/п
Назва Автори
Замовник Договірна ціна Дата укладення та термін дії договору
 1. Патент України на винахід
№ 101791 «Склад мафінів функціонального призначення»
№ 1-15П
Касабова К.Р.,
Самохвалова О.В.,
Олійник С.Г.
Фізична особа-підприємець
Капінус Ю.О. 
7000 грн.  16.11.2015
 2. Патент України на корисну модель № 90161 «Спосіб виробництва плівкового пакувального матеріалу на основі природних складових» № 2-15П Черевко О.І.,
Дубініна А.А.,
Круглова О.С., Ленерт С.О.,
Іванніков П.В. 
ТОВ «Торгівельний дім «Сват», Харківська обл.  3000 грн.  27.11.2015
 3. Патент України на корисну модель № 92909 «Спосіб виробництва редьки маринованої» № 3-15П  Селютіна Г.А.,
Виродова О.В., Іванніков П.В.
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват», Харківська обл.  3000 грн. 27.11.2015 
 4. Патент України на корисну модель № 92231 «Спосіб виробництва редьки маринованої» № 4-15П  Селютіна Г.А.,
Виродова О.В., Іванніков П.В.
ТОВ «Торгівельний дім «Сват», Харківська обл.  3000 грн.   27.11.2015
 5. Патент України на корисну модель № 92910 «Спосіб виробництва редьки маринованої» № 5-15П  Селютіна Г.А.,
Виродова О.В., Іванніков П.В.
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват», Харківська обл. 3000 грн.  27.11.2015 
 6. Патент України на корисну модель № 92658 «Спосіб виробництва продуктів із редьки» № 6-15П  Селютіна Г.А.,
Виродова О.В., Іванніков П.В.
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват», Харківська обл.  3000 грн.  27.11.2015
 7. Патент України на корисну модель № 92657 «Спосіб виробництва ферментованої редьки» № 7-15П Селютіна Г.А.,
Виродова О.В., Іванніков П.В. 
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват», Харківська обл.  3000 грн. 27.11.2015 
 8. Патент України на винахід № 106461 «Іч-сушарка для сушіння органічної рослинної сировини» № 11-14П     Черевко О.І.,
Кіплела Л.В., Загорулько А.М.
ТОВ «МС ХОЛОД»,
м. Харків 
 6000 грн.  23.11.2015
 9. Патент України на корисну модель № 85582 «Спосіб виготовлення м`ясних січених виробів» № 8-15П Черевко О.І.
Головко М.П.,
Серік М.Л.,
Головко Т.М.,
Полупан В.В.,
Бакіров М.П. 
ТОВ «ІНТЕРУНІВЕР»   3150 грн. 15.12.2015

2016 рік

 №
з/п
Назва Автори
Замовник Договірна ціна Дата укладення та термін дії договору
 1. Патент України на корисну модель № 84650 «Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин»
№ 1-16П
Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В., Сефіханова К.А. Фізична особа-підприємець
61100, Україна,
м. Харків,
пр.  Маршала  Жукова, буд. 18а, кВ. 55
Мельник Максим
Григорович
3000 грн. 25.10.2016
 2.  Патент України на корисну модель № 88150 «Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату»
№ 2-16П
Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В., Федак В.І.,
Федак Н.В. 
Фізична особа-підприємець
61100, Україна,
м. Харків,
пр.  Маршала  Жукова, буд. 18а, кВ. 55
Мельник Максим
Григорович 
2000 грн.   27.10.2016
 3.  Патент України на корисну модель №110126 «Маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природи
№ 3-16П
Артамонова М.В.
Пілюгіна І.С. 
Фізична особа-підприємець
61140, Україна,
м. Харків,
пр. Гагаріна,
буд. 50, кв. 17
Жирко Сергій Олександрович 
7000 грн.  27.10.2016
1 рік
 4.  Патент України на корисну модель № 92909 «Спосіб виробництва редьки маринованої»
№ 4-16П
Селютіна Г.А., Виродова О.В., Іванніков П.В.  ТОВ «Торгівельний дім «Сват»»
62350, Украина,
Харківська обл., Дергачівський
р-н, с.Польова,
вул. Діброва,
буд.5
Лучанінов Олександр
Григорійович 
3400 грн.  18.11.2016
1 рік
 5.  Патент України на корисну модель № 92657 «Спосіб виробництва продуктів із редьки»
№ 5-16П
 Селютіна Г.А., Виродова О.В., Іванніков П.В.  ТОВ «Торгівельний дім «Сват»  3000 грн.  18.11.2016
1 рік
 6.  Патент України на корисну модель № 105344 «Купажована  олія з рослинним екстрактом»
№ 6-16П
 Черевко О.І.,
Дубініна А.А.,
Дейниченко Г.В.,
Ленерт С.О.,
Хоменко О.О.
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват»  3000 грн. 18.11.2016
1 рік 
 7.  Патент України на корисну модель № 105348 «Арахісова паста»
№ 7-16П
Черевко О.І.,
Дубініна А.А.,
Дейниченко Г.В.,
Ленерт С.О.,
Хоменко О.О. 
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват»  3000 грн.  18.11.2016
1 рік
 8.  Патент України на корисну модель № 105354 «Арахісова паста»
№ 8-16П
 Черевко О.І.,
Дубініна А.А.,
Дейниченко Г.В.,
Ленерт С.О.,
Хоменко О.О.
 ТОВ «Торгівельний дім «Сват»  3000 грн.  18.11.2016
1 рік
 9.  Патент України на корисну модель № 105354  «Спосіб отримання порошку з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного»
№ 9-16П
 Одарченко Д.М., Одарченко А.М.,
Карбівнича Т.В.,
Карпенко З.П.,
Сергієнко А.О.
ТОВ «Компания ПРАЙД»
61145,
м.Харків,
вул.. Клочківська, буд. 174, офіс 208
Циганчук Роман Анатолійович 
 10000 грн.  28.11.2016
1 рік
10.  Патент України на корисну модель № 105353   «Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату»
№ 10-16П
 Одарченко Д.М., Одарченко М.С., Михайлик В.І.,
Сподар К.В.,
Агафонова Ю.Ю.
 ТОВ «Компания ПРАЙД»
61145,
м.Харків,
вул.. Клочківська, буд. 174, офіс 208
 13300 грн.  29.11.2016
1 рік
11.  Патент України на винахід № 106461 «Іч-сушарка для сушіння органічної рослинної сировини»
№ 11-14П, додаткова угода № 2
 Черевко О.І.,
Кіплела Л.В.,
Загорулько А.М.
ТОВ  «МС ХОЛОД»
61037,
м.Харків,
пр-т Москов-ский, буд.199, корпус Д-5, офіс 423.7
Смілик  Максим Михайлович 
9000 грн. 23.11.2016
1 рік 
12.  Патент України на корисну модель № 85582 «Спосіб виготовлення м`ясних січених виробів»
№ 11-16П
Черевко О.І.
Головко М.П.,
Серік М.Л.,
Головко Т.М.,
Полупан В.В.,
Бакіров М.П. 
 ТОВ «Велес+»
61051,
м.Харків,
вул. Свинаренка Петра, буд. 5, кв. 89
Семенец ь Олег Юрійович
 3150 грн. 15.12.16
1 рік 
13.  Корисна модель «Гнучкий плівковий резистивний електронагрівач випромінюючого типу»
№ 12-16П
Загорулько А.М.,
Загорулько О.Є. 
ТОВ  «МС ХОЛОД»
61037,
м.Харків,
пр-т Москов-ский, буд.199, корпус Д-5, офіс 423.7
Смілик  Максим Михайлович 
 9000 грн.  19.12.16
1 рік

Перелік об’єктів права інтелектуальної власності (ОПІВ)

2014 рік

 №
з/п
Вид ОПІВ (винахід, корисна модель) і назва об’єкта Вид та номер охоронного документа (патент, деклараційний патент)
Автори Країна Дата публікації, № бюлетеня
 1. Корисна модель «Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колегенвмісної сировини»

Патент № 86542

Дуденко Н.В.,
Коваленко В.О.,
Чернова Л.О., Панікарова Б.О., Антоненко С.П.
 Україна 10.01.2014
Бюл. № 1
 2. Корисна модель «Спосіб сушіння харчових продуктів з попереднім нагрівом у функціональних місткостях тепломасообмінного модуля» Патент № 86612 Потапов В.О., Якушенко Є.М., Петренко О.В.,
Гриценко О.Ю.
 Україна 10.01.2014
Бюл. № 1 
 3. Корисна модель «Склад мафінів «Натхнення» функціонального призначення» Патент  № 86754 Касабова К.Р., Самохвалова О.В., Савін М.В.,
Зінченко А.В.

 Україна 10.01.2014
Бюл. № 1 
 4. Корисна модель «Спосіб визначення коефіцієнта самодифузії молекул води у харчових продуктах методом ЯМР з використанням еталонного зразка» Патент  № 87368 Торяник О.І.,
Дьяков О.Г.,
Чеканов М.А.
 
 Україна 10.01.2014
Бюл. № 1 
 5. Корисна модель «Спосіб дослідження динамічної поведінки вологи в капілярно-пористих колоїдних матеріалах методом ЕПР-спінових міток під час сушіння» Патент № 87562
 
Погожих М.І.,
Ромоданов І.С.,
Пак А.В.,
Пак А.О.
 Україна 10.02.2014
Бюл. № 3
 6. Корисна модель «Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату» Патент № 88150 Дейниченко Г.В.,
Золотухіна І.В.,
Федак В.І.,
Федак Н.В.
 Україна 10.03.2014
Бюл. № 5
 7. Корисна модель «Спосіб зберігання зрізаних троянд» Патент № 88517 Сорокіна С.В.,
Лаврик Л.О.,
Стрикова Н.О.
 Україна 25.03.2014
Бюл. № 6
 8. Корисна модель «Пристрій комбінованого смаження з електроконтактним нагріванням» Патент № 88655 Михайлов В.М.,
Шевченко А.О.,
Бабкіна І.В.,
Дьяков О.Г.
 Україна 25.03.2014
Бюл. № 6
 9. Корисна модель «Спосіб виробництва зернового хліба» Патент № 89687 Лисюк Г.М.,
Олійник С.Г., Запаренко Г.В.,
Голік О.В.,
Діденко С.Ю.,
Гейко Т.С.
 Україна 25.04.2014
Бюл. № 8
 10. Корисна модель «Вальцова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних паст»  Патент № 90048 Черевко О.І.,
Кіптела Л.В.,
Загорулько А.М., Загорулько О.Є., Шустов А.В.,
Товпига Д.А.
 Україна 12.05.2014
Бюл. № 9
 11. Корисна модель «ІЧ-сушарка органічної рослинної сировини»  Патент № 90104 Черевко О.І.,
Кіптела Л.В.,
Загорулько А.М.
Україна 12.05.2014
Бюл. № 9
 12. Корисна модель «Спосіб виробництва плівкового пакувального матеріалу на основі природних складових» Патент № 90161 Черевко О.І.,
Дубініна А.А.,
Круглова О.С.,
Ленерт С.О.,
Іванніков П.В.
Україна 12.05.2014
Бюл. № 9
 13. Корисна модель «Спосіб очищення риби від луски» Патент № 90484 Постнов Г.М.,
Червоний В.М.,
Зубрєв А.С.,
Яковлєв О.В.
Україна 26.05.2014
Бюл. № 10
 14. Корисна модель «Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням мікрохвильової вакуумної технології» Патент № 90683 Потапов В.О.,
Михайлов В.М.,
Бабкіна І.В.,
Михайлова С.В.,
Качалов В.В.
Україна 10.06.2014
Бюл. № 11
 15. Корисна модель «Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої»  Патент № 90878 Любенко Г.Д.,
Обозна М.В., Крапівницька І.О., Оболкіна В.І.,
Бідюк Д.О.,
Перцевой Ф.В.
Україна 10.06.2014
Бюл. № 11 
 16. Корисна модель «Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої» Патент № 90879 Любенко Г.Д.,
Обозна М.В., Крапівницька І.О., Оболкіна В.І.,
Бідюк Д.О.,
Перцевой Ф.В. 
Україна 10.06.2014
Бюл. № 11 
 17. Корисна модель «Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах» Патент № 91630  Павлюк Р.Ю.,
Гревцева Н.В., Набоков Д.О.,
Моргун О.В.,
Даценко А.М.
Україна 10.07.2014
Бюл. № 13
 18.  Корисна модель «Спосіб отримання майонезу» Патент № 91674 Постнов Г.М.,
Червоний В.М.,
Василенко В.Ю.
Україна 10.07.2014
Бюл. № 13 
 19. Корисна модель «Установка для сушіння м’яса мідії» Патент № 92283 Дейниченко Г.В.,
Карнаушенко Ю.В.,
Гузенко В.В.,
Мар’єнков Ю.І.
Україна 11.08.2014
Бюл. № 15
 20. Корисна модель «Спосіб виробництва настоянки «Green light» Патент № 92386 Черевко О.І.,
Головко М.П.,
Пенкіна Н.М.,
Колесник В.В.
Україна  11.08.2014
Бюл. № 15
 21. Корисна модель «Спосіб виробництва настоянки «Orange light»  Патент № 92387 Черевко О.І.,
Головко М.П.,
Пенкіна Н.М.,
Колесник В.В.,
Головко Т.М.
Україна  11.08.2014
Бюл. № 15
 22. Корисна модель «Спосіб виробництва настоянки «Red light» Патент № 92388 Черевко О.І.,
Головко М.П.,
Пенкіна Н.М.,
Колесник В.В.
Україна  11.08.2014
Бюл. № 15
 23. Корисна модель «Спосіб виробництва ферментованої редьки»  Патент № 92657 Селютіна Г.А., Виродова О.В., Іванніков П.В. Україна 26.08.2014
Бюл. № 16
 24. Корисна модель «Спосіб виробництва продуктів із редьки» Патент № 92658  Селютіна Г.А., Виродова О.В., Іванніков П.В. Україна  26.08.2014
Бюл. № 16
 25. Корисна модель «Спосіб приготування розчину желатину» Патент № 92685 Савгіра Ю.О.,
Пілюгіна І.С., Кузнєцова Т.О., Артамонова М.В
Україна  26.08.2014
Бюл. № 16
 26. Корисна модель «Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції» Патент № 92706 Горальчук А.Б.,
Котляр О.В., Гринченко О.О.
Україна  26.08.2014
Бюл. № 16
 27. Винахід «ІЧ-сушарка для сушіння органічної рослинної сировини» Патент № 106461 Черевко О.І.,
Кіптела Л.В., Загорулько А.М.
Україна  26.08.2014
Бюл. № 16
 28. Корисна модель «Склад мармеладу з рослинними добавками»  Патент № 92844 Павлюк Р.Ю., Артамонова М.В.,
Шматченко Н.В.
Україна 10.09.2014
Бюл. № 17
 29. Корисна модель «Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном «Смакота»» Патент № 92869 Дейниченко Г.В.,
Дюкарева Г.І.,
Соколовська О.О.
Україна  10.09.2014
Бюл. № 17
 30. Корисна модель «Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном «Екзотика»» Патент № 92870 Дейниченко Г.В.,
Дюкарева Г.І.,
Соколовська О.О.,
Ляшенко М.Ю.
Україна  10.09.2014
Бюл. № 17
 31. Корисна модель «Спосіб виробництва редьки маринованої» Патент № 92909 Селютіна Г.А.,
Виродова О.В.,
Іванніков П.В.
Україна  10.09.2014
Бюл. № 17
 32. Корисна модель «Спосіб виробництва редьки маринованої» Патент № 92910 Селютіна Г.А.,
Виродова О.В.,
Іванніков П.В.
Україна  10.09.2014
Бюл. № 17
 33. Корисна модель «Спосіб виробництва редьки маринованої» Патент № 93231 Селютіна Г.А.,
Виродова О.В.,
Іванніков П.В.
Україна  25.09.2014
Бюл. № 18
 34. Корисна модель «Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів»  Патент № 93825 Янчева М.О.,
Дроменко О.Б.,
Гринченко Н.Г.
Україна 10.10.2014
Бюл. № 19
 35. Корисна модель «Спосіб виробництва емульсійної системи для м’ясних посічених напівфабрикатів» Патент № 93826 Янчева М.О.,
Дроменко О.Б.,
Гринченко Н.Г. 
Україна  10.10.2014
Бюл. № 19
 36. Винахід «Спосіб одержання пластичної кондитерської кремовозбивної маси» Патент № 106859 Горальчук А.Б.,
Омельченко С.Б.,
Гринченко О.О.,
Неклеса О.П.
Україна  10.10.2014
Бюл. № 19
 37.  Винахід «Апарат для очищення цибулі ріпчастої» Патент № 106813 Дейниченко Г.В.,
Терешкін О.Г.,
Горєлков Д.В.,
Дмитревський Д.В.
Україна  10.10.2014
Бюл. № 19
 38.  Винахід «Спосіб очищення риби від луски» Патент № 106864 Постнов Г.М.,
Червоний В.М.,
Зубрєв А.С.,
Яковлєв О.В.
Україна  10.10.2014
Бюл. № 19
 39. Корисна модель «Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів»  Патент № 94146 Янчева М.О.,
Желєва Т.С.,
Гринченко О.О.,
Большакова В.А.,
Гринченко Н.Г.
Україна 27.10.2014
Бюл. № 20
 40. Корисна модель «Суміш кріопротекторна  «KRIOMEAT» СК 001 для виробництва заморожених посічених напівфабрикатів»  Патент № 94147 Янчева М.О.,
Желєва Т.С.,
Гринченко О.О.,
Большакова В.А.,
Гринченко Н.Г.
Україна  27.10.2014
Бюл. № 20
 41. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового» Патент № 94529 Перцевий Ф.В.,
Крапівницька І.О.,
Колесник А.В.,
Гарнцарек Б.Ч.,
Бідюк Д.О.,
Перцевий М.Ф.,
Адріана Бірка,
Обозна М.В.,
Гарнцарек З.Е.,
Гурський П.В., Кузнєцова Т.О., Борисова А.О.
Україна 25.11.2014
Бюл. № 22
 42. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового» Патент № 94530 Перцевий Ф.В.,
Гурський П.В.,
Гарнцарек З.Е.,
Кузнєцова Т.О.,
Бідюк Д.О.,
Перцевий М.Ф.,
Адріана Бірка,
Гарнцарек Б.Ч., Крапівницька І.О., Борисова А.О.,
Обозна М.В.,
Колесник А.В.
Україна 25.11.2014
Бюл. № 22 
 43. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового» Патент № 94531 Перцевий Ф.В.,
Обозна М.В.,
Колесник А.В.,
Гарнцарек Б.Ч.,
Бідюк Д.О.,
Перцевий М.Ф.,
Кузнєцова Т.О.,
Гурський П.В.,
Гарнцарек З.Е., Борисова А.О.,
Адріана Бірка, Крапівницька І.О.
Україна 25.11.2014
Бюл. № 22 
 44. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового» Патент № 94532 Перцевий Ф.В.,
Гурський П.В.,
Адріана Бірка,
Бідюк Д.О.,
Перцевий М.Ф.,
Крапівницька І.О.,
Чуйко Л.О., 
Гарнцарек Б.Ч.,
Гарнцарек З.Е.,
Борисова А.О.,
Колесник А.В.,
Обозна М.В.,
Чаговець В.В., Чаговець Л.О.
Україна  25.11.2014
Бюл. № 22
 45. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового»  Патент № 94626 Перцевой Ф.В.,
Кузнецова Т.О.,
Бідюк Д.О.,
Крапівницька І.О.,
Адріана Бірка,
Перцевой М.Ф.,
Гурський П.В.,
Гарнцарек Б.Ч.,
Гарнцарек З.Е.,
Борисова А.О.,
Колесник А.В.,
Обозна М.В.,
Чаговець В.В., Чаговець Л.О.
Україна  25.11.2014
Бюл. № 22
 46. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового»  Патент № 94629 Перцевой Ф.В.,
Гурський П.В.,
Крапівницька І.О.,
Бідюк Д.О.,
Перцевой М.Ф.,
Кузнєцова Т.О.,
Адріана Бірка,
Гарнцарек Б.Ч.,
Гарнцарек З.Е.,
Чуйко Л.О.,
Чаговець В.В.,
Чаговець Л.О.,
Борисова А.О., Колесник А.В.,
Обозна М.В.
Україна  25.11.2014
Бюл. № 22
 47. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового» Патент № 94630 Перцевой Ф.В.,
Гурський П.В.,
Кузнецова Т.О.,
Обозна М.В.,
Бідюк Д.О.,
Борисова А.О.,
Крапівницька І.О.,
Адріана Бірка,
Перцевой М.Ф.,
Колесник А.В.,
Чаговець В.В.,
Чаговець Л.О., Гарнцарек Б.Ч., Гарнцарек З.Е. 
Україна  25.11.2014
Бюл. № 22
 48. Корисна модель «Спосіб отримання сиру плавленого скибкового» Патент № 94632 Перцевой Ф.В.,
Адріана Бірка,
Перцевой М.Ф.,
Обозна М.В.,
Бідюк Д.О.,
Гурський П.В.,
Гарнцарек Б.Ч.,
Гарнцарек З.Е.,
Кузнецова Т.О.,
Борисова А.О., Крапівницька І.О., Чаговець В.В.,
Чаговець Л.О., Колесник А.В.
Україна  25.11.2014
Бюл. № 22
 49. Винахід «Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикату»  Патент № 107300 Гринченко О.О., Горальчук А.Б.,
Товма Л.Ф.,
Неклеса О.П.
Україна 10.12.2014
Бюл. № 23
 50. Винахід «Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції» Патент № 107319 Горальчук А.Б.,
Котляр О.В.,
Гринченко О.О.
Україна 10.12.2014
Бюл. № 23
 51. Спосіб виробництва сушеної капусти  Патент № 87390 Погожих М.І.,
Євлаш В.В.,
Нєміріч О.В.,
Тарасенко Т. А.,
Гавриш А, В,
Новосад О.О.,
Кардавар К.М.
Україна 10.02.2014
Бюл. № 3
 52. Хліб пшеничний  Патент № 91395 Погожих М.І.,
Євлаш В.В.,
Нєміріч О. В.,
Тарасенко Т.А.,
Гавриш А.В.,
Кардавар К.М.
Україна  10.07.2014
Бюл. № 13
 53. Композиція борошняних страв Патент № 94565 Погожих М.І.,
Євлаш В.В,
Нєміріч О.В.,
Гавриш А.В.,
Тарасенко Т.А, Віннікова В.О, Курпілянська К. В.
Україна 25.11.2014
Бюл. № 22

 54. Спосіб виробництва сушеної капусти Патент № 107146 Погожих М.І.,
Євлаш В.В.,
Нєміріч О.В.,
Тарасенко Т.А.,
Гавриш А. В.,
Новосад О.О.,
Кардавар К.М.
Україна 25.11.2014
Бюл. № 22 
 55. Спосіб переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів Патент № 87863 Максименко Г.І., Черевко О.І. Україна 25.02.2014
Бюл. № 4
 56. Пристрій для двостороннього жарення м'яса в умовах електроосмосу Патент № 89357 Черевко О.І.,
Скрипник В.О., Фарісєєв А.Г.
Україна  25.04.2014
Бюл. № 8
 57. Спосіб виробництва фітосуміші рослинної олії з хроном Патент № 91309 Черевко О.І., Максименко Г.І., М'ячиков О.В. Україна 25.06.2014
Бюл. № 12
 58.  Майонез "український" з хроном, часником, цибулею Патент № 91314 Черевко О.І.,
Максименко Г.І., М'ячиков О.В., М'ячикова С.О.
Україна  25.06.2014
Бюл. № 12
 59. Спосіб переробки відходів чаю Патент № 94886 Черевко О. І.,
Максименко Г.І.,
М'ячиков О. В.,
Шевченко О.Є.
Україна 10.12.2014
Бюл. № 23
 60.  Спосіб жарення м'яса Патент № 105398 Черевко О.І.,
Скрипник В.О.,
Фарісєєв А.Г.
Україна  12.05.2014
Бюл. № 9
 61.  Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "луганські"  Патент № 104327 Дейниченко Г.В., Крамаренко Д.П., Своєволіна Г.В.,
Кірєєва О.І.
Україна 27.01.2014
Бюл. № 2
 62. Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці  Патент № 104358 Дейниченко Г.В., Крамаренко Д.П., Своєволіна Г.В.,
Кірєєва О.І.
Україна 27.01.2014
Бюл. № 2 
 63. Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "луганські" з добавкою гідролізату з молюсків Патент № 104497 Дейниченко Г. В.,
Рябушко В.І.,
Крамаренко Д. П., 
Єрохін В. Є.,
Кірєєва О.І.
Україна 10.02.2014
Бюл. № 3
 64. Спосіб отримання емульсійного соусу Патент № 105935 Дейниченко Г.В.,
Варгалюк В.Ф., Колісниченко Т.О., Войцицька А.Д., 
Семенуха С.І.
Україна 10.07.2014
Бюл. № 13
 65. Спосіб виробництва паштету Патент № 90269 Дейниченко Г.В.,
Постнов Г.М.,
Лазарєва Т.А., Скородумова О.Б.,
Чечіна А.А.
Україна 26.05.2014
Бюл. № 10
 66. Спосіб виробництва плавленого сиру  Патент № 92264 Геліх А.О.,
Головко М.П.,
Коваль О.А.,
Василенко О.О.,
Сорокіна Н.О.
Україна 11.08.2014
Бюл. № 15
 67.  Спосіб виробництва плавленого сиру Патент № 92265 Геліх А.О.,
Головко М.П.,
Коваль О.А.,
Василенко О.О., 
Сорокіна Н.О.
Україна  11.08.2014
Бюл. № 15
 68.  Алкогольний напій типу настойки Патент № 93496 Геліх А.О.,
Головко М.П.,
Василенко О.О.,
Сорокіна Н.О.
Україна  10.10.2014,
Бюл. № 19
 69. Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів Патент № 90875 Неклеса О.П., Коротаєва Є.О.,  Пивоваров П.П. Україна  10.06.2014
Бюл. № 11
 70. Спосіб одержання твердої емульсії та тверда емульсія  Патент № 105987 Нечепуренко К.Б.,
Пивоваров П.П.,
Неклеса О.П.
Україна  10.07.2014
Бюл. № 13
 71. Гранульований продукт та спосіб його одержання  Патент № 104789 Мороз О.В.,
Нагорний О.Ю.,
Пивоваров Є.П., Неклеса О. П.
Україна 11.03.2014
Бюл. № 5
 72. Способ получения пищевого гранулированного продукта Патент № 2512024 Мороз О.В.,
Нагорный А.Ю.,
Пивоваров Е.П.,
Неклеса О.П.
Росія 10.04.2014
Бюл. № 10 
 73. Капсулированный белоксодержащий продукт и способ его получения  Патент № 2514406 Пивоваров П.П., Пивоваров Е.П. Росія 27.04.2014
Бюл. № 12
 74. Бісквітний напівфабрикат «Сонечко» Патент № 87876 Лісовська Т.О.,
Чорна Н.В.
Україна 25.02.2014
Бюл. № 4
 75. Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності Патент № 88184 Звєрєв В.О.,
Шаніна О.М.,
Дугіна К.В.
Україна  11.03.2014
Бюл. № 5
 76. Спосіб виробництва борошня-них формованих виробів підвищеної харчової цінності Патент № 88185 Дугіна К.В.,
Шаніна О.М.,
Звєрєв В.О.
Україна  11.03.2014
Бюл. № 5
 77. Спосіб виробництва мака-ронних виробів підвищеної харчової цінності  Патент № 88186 Звєрєв В.О.,
Шаніна О.М.,
Дугіна К.В.
Україна  11.03.2014
Бюл. № 5
 78. Спосіб діагностики екологічного стану водної екосистеми Патент № 88189 Кобрин В.Н.,
Висоцька О.В.,
Порван А.П.,
Беспалов Ю.Г., Жолткевич Г.М.
Україна  11.03.2014
Бюл. № 5
 79. Спосіб одержання напівфабрикату для молочних коктейлів на основі сколотин із стабілізатором «Хамульсіон»

Патент № 88343 Юдіна Т.І.,
Дейниченко Г.В.,
Рудоченко О.В.
Україна  11.03.2014
Бюл. № 5
 80. Спосіб одержання напівфабрикату для молочних коктейлів на основі сколотин з пектином  Патент № 88344 Юдіна Т.І.,
Дейниченко Г.В.,
Рудоченко О.В.
Україна  11.03.2014
Бюл. № 5
 81. Спосіб виробництва емульсійного соусу  Патент № 90266 Юдіна Т.І.
Колесніченко Т.О.,
Івашина Л.Л.,
Вілков С.М.,
Лазарєва Т.А., Губорева Д.В.
Україна 26.05.2014
Бюл. № 10
 82. Спосіб одержання запіканки  Патент № 90267 Дейниченко Г.В.,
Колесніченко Т.О.,
Івашина Л.Л.,
Лазарєва Т.А.,
Вілков С.М.,
Шаталова А.С.
Україна  26.05.2014
Бюл. № 10
 83. Спосіб виробництва паштету Патент № 90269 Дейниченко Г.В.,
Постнов Г.М.,
Лазарєва Т.А., Скородумова О.Б.,
Чечіна А.А
Україна  26.05.2014
Бюл. № 10
 84. Спосіб отримання макаронних виробів  Патент № 90270 Дейниченко Г.В.,
Крамаренко Д.П.,
Лазарєва Т.А., Скородумова О.Б.,
Колісниченко Т.О.,
Нечвоглод В.А
Україна  26.05.2014
Бюл. № 10
 85. Напівавтоматизований текстурометр для визначення структурно-механічних показників харчових продуктів Патент № 90314 Шаніна О.М.,
Гурський П.В.,
Прасол Д.Ю.,
Бідюк Д.О.,
Кульомін Л.Г.
Україна  26.05.2014
Бюл. № 10
 86. Спосіб виробництва варених ковбасних виробів  Патент № 90588 Лазарєва Т.А.,
Свідло К.В.,
Дейниченко Г.В.,
Лазарєв М.І.,
Долуда А.В.,
Ільмінська О.О.
Україна  10.06.2014
Бюл. № 11

Технологічні пропозиції ХДУХТ в Національній мережі трансферу технологій NTTN

2014 рік

 №
з/п
Назва Дата створення, ІД
Кафедра
 1. Технологія отримання соусів функціонального призначення на основі фруктів та овочів вітчизняної селекції 01-15-2014
278
Товарознавства та експертизи товарів
 2. Технологія отримання малосольних огірків низькотемпературним безрозсільним способом 01-15-2014
279
Товарознавства та експертизи товарів
 3. Технологія отримання овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності з холестеринзнижуючим ефектом 01-15-2014
280
Товарознавства та експертизи товарів
 4. Технологія отримання комбінованого пакувального матеріалу на основі природних складових 01-15-2014
281
Товарознавства та експертизи товарів
 5. Технологія отримання напівфабрикатів маринованих з гарбуза 01-15-2014
282
Товарознавства та експертизи товарів
 6. Технологія отримання напівфабрикату багатофункціонального з гарбуза 01-15-2014
283
Товарознавства та експертизи товарів
 7. Технологія спеціального безбілкового хліба для хворих з порушеннями білкового обміну 04-16-2014
287
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
 8. Технологія масляного бісквіту підвищеної харчової цінності 04-18-2014
288
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
 9. Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодобілкових комплексів 04-29-2014
289
Товарознавства в митній справі
 10. Дослідження та аналіз властивостей вологи харчової сировини та продуктів методом ЕПР-спінових міток 05-20-2014
293
Енергетики та фізики
 11. Дослідження властивостей вологи харчової сировини та продуктів методом ЯМР 05-20-2014
294
Енергетики та фізики
 12. Спосіб виробництва фруктових паст з плодоягідної сировини та їх апаратурного оформлення 05-27-2014
295
Процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
 13. Технологія виробництва продуктів із редьки  09-19-2014
300
Товарознавства та експертизи товарів
 14. Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних паст  09-21-2014
301
Процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
 15. Універсальна установка для екстракції рослинної сировини зрідженими газами (фреонами)  09-24-2014
302
Науково-навчальний центр
Крутінь Ю.І. 
 16. Технологія виробництва ферментованої редьки 09-30-2014
303
Товарознавства та експертизи товарів
 17. ІЧ-сушарка для сушіння органічної рослинної сировини 10-05-2014
304
Процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
 18. Технологія м’ясних посічених виробів із використанням кальцій-білкових комплексів  10-05-2014
305
Товарознавства в митній справі
 19. Технологія виробництва пасти зі столового буряку  10-05-2014
306
Товарознавства в митній справі
 20. Технологія і рецептура бісквітів з еламіном та стевіозидом  10-05-2014
307
Товарознавства в митній справі
 21. Модульна лінія для подрібнення органічної і неорганічної сировини 10-06-2014
308
Науково-навчальний центр
Крутінь Ю.І. 
 22. Виготовлення знежиреного дрібнодисперсного порошку та натуральних екстрактів із кісточки і шкірки винограду  10-07-2014
309

 Науково-навчальний центр
Крутінь Ю.І.

 23. Інноваційна технологія приготування майонеза «Українського» (з часником, хріном або цибулею)  10-17-2014
310
Товарознавства в митній справі 
 24. Спосіб отримання майонезу  10-22-2014
311
Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва
 25. Спосіб очищення риби від луски  10-22-2014
312
Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва
 26. Технологія напівфабрикату для морозива на основі сколотин  10-22-2014
313
 Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва
 27. Пристрій для дослідження процесу екстрагування рослинної сировини  10-22-2014
314
 Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва
 28. Технологія виробництва устрою для прибирання та транспортування плодів  10-28-2014
315
Товарознавства в митній справі 
 29. Технологія виробництва приладу для струшування плодів 10-28-2014
316
Товарознавства в митній справі
 30. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну 10-28-2014
317
Товарознавства в митній справі
 31. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних мас з його використанням 10-28-2014
318
Товарознавства в митній справі
 32. Технологія виробництва заморожених напівфабрикатів 10-29-2014
319
Технології м’яса
 33. Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок 10-29-2014
320
Технології м’яса
 34. Технологія м’ясної продукції з емульгаторами ацилгліцеринної природи 10-29-2014
321
Технології м’яса
 35. Технологія виробництва пасти на основі гарбуза та моркви 10-31-2014
322
Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 36. Технологія виробництва яблучно-виноградної пасти 10-31-2014
323
Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 37. Технологія одержання заморожених фруктових начинок 10-31-2014
324
Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 38. Технологія приготування пасти на основі грибів 10-31-2014
325
Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 39. Технологія виробництва овочевого морозива 10-31-2014
326
Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 40. Пристрій для смаження січених виробів ПССВ-0,2 11-04-2014
327
Процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
 41. Технологія оцінки інвестиційної привабливості підприємства 11-11-2014
328
Кафедра менеджменту організацій
 42. Спосіб виробництва редьки маринованої 11-17-2014
331
Товарознавства та експертизи товарів
 43. Спосіб приготування розчину желатину 11-17-2014
332
Загальної та харчової хімії
 44. Методика стратегічного переходу ресторанного бізнесу до суміжних сегментів здорового харчування 11-20-2014
333
Міжнародної економіки
 45. Технологія розробки стандартів повсякденного обслуговування в закладах ресторанного господарства  11-26-2014
335
Готельного і ресторанного бізнесу
 46. Технологія виробництва ємностей пірамідальної конструкції для вирощування рослин  11-30-2014
336
 Товарознавства в митній справі
 47. Технологія стимуляції росту волосся на голові за допомогою пірамідальної конструкції 11-30-2014
337
 Товарознавства в митній справі
 48. Технологія зниження рівня радіоактивних речовин  11-30-2014
338
 Товарознавства в митній справі
 49. Технологія зменшення концентрації парів ртуті при їх нейтралізації за допомогою моделей пірамід  11-30-2014
339
 Товарознавства в митній справі
 50. Технологія виробництва пристрою для нешкідливого відлякування комах  11-30-2014
340
 Товарознавства в митній справі
 51. Технологія підзарядки акумулятора, який не потребує електроенергії  11-30-2014
341
 Товарознавства в митній справі
 52. Пірамідальна конструкція  11-30-2014
342
 Товарознавства в митній справі
 53. Технологія формування кристалів солі за допомогою пірамідальної конструкції  11-30-2014
343
 Товарознавства в митній справі
 54. Технологія рибних січених виробів з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної сировини  12-24-2014
355
Гігієни харчування та мікробіології
 55. Технологія виробництва біологічно-активної добавки "Протоген"  12-25-2014
357
Гігієни харчування та мікробіології 
 56. Апарат для очищення плодів гарбуза 12-29-2014
358
Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва
 57. Спосіб одержання сухого пектинового концентрату  12-29-2014
359
 Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва
 58. Спосіб виробництва цукатів з дикорослої сировини  12-30-2014
360
 Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва
 59. Спосіб сушіння мідії  12-30-2014
361
 Устаткування харчової і готельної індустрії імені М.І.Бєляєва

2015 рік

 №
з/п
Назва Дата створення, ІД
Кафедра
 1. Технологія жирового напівфабрикату для солодких страв з пінною структурою
http://www.nttn.org.ua/?idp=362
2015-01-22
362
Технології харчування
 2. Спосіб одержання напівфабрикатів десертної продукції
http://www.nttn.org.ua/?idp=363
2015-01-23
363
Технології харчування
 3. Спосіб одержання харчового гранульованого продукту
http://www.nttn.org.ua/?idp=364
2015-01-23
364
Технології харчування
 4. Технологія вакуумного мікрохвильового сушіння речовин та матеріалів та обладнання для його реалізації
http://www.nttn.org.ua/?idp=365
2015-02-11
365
«Інститут монокристалів»
НАН України
 5. Технологія виробництва олійного екстракту брильянтового зеленого
http://www.nttn.org.ua/?idp=374
09-09-2015
374 
 Товарознавства в митній справі
 6. Технологія виробництва екстракту з відходів деревини дуба
http://www.nttn.org.ua/?idp=375
 09-09-2015
375
 Товарознавства в митній справі
 7. Технологія виробництва екстракту з лікарських рослин
http://www.nttn.org.ua/?idp=376
09-09-2015
376 
 Товарознавства в митній справі
 8. Технологія виготовлення олійного екстракту каніфолі
http://www.nttn.org.ua/?idp=377
09-09-2015
377 
 Товарознавства в митній справі
 9. Технологія способу виготовлення оздоровчо-профілактичного засобу з кавуна
http://www.nttn.org.ua/?idp=378
09-09-2015
378 
 Товарознавства в митній справі
 10. Технологія виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного
http://www.nttn.org.ua/?idp=379
09-23-2015
379 
Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки 
 11. Технологія виробництва замороженого тістового напівфабрикату з додаванням овочевої плазми
http://www.nttn.org.ua/?idp=380
09-23-2015
380 
 Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 12. Спосіб приготування харчової емульсії типу майонез з додаванням рибної плазми
http://www.nttn.org.ua/?idp=381
 09-23-2015
381
 Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 13. Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв
http://www.nttn.org.ua/?idp=382
09-23-2015
382 
 Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 14. Спосіб приготування порошкоподібного продукту на основі горобини та шипшини
http://www.nttn.org.ua/?idp=383
 09-23-2015
383
 Товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
 15. Технологія кавового напою швидкорозчинного
http://www.nttn.org.ua/?idp=391
 01-10-2015
391
 Товарознавства в митній справі
 16. Технологія виробництва олійного екстракту метиленового синього
http://www.nttn.org.ua/?idp=392
 01-10-2015
392
 Товарознавства в митній справі
 17. Технологія виробництва фітосуміші рослинної олії з хроном
http://www.nttn.org.ua/?idp=393
 01-10-2015
393
 Товарознавства в митній справі
 18. Технологія переробки відходів чаю
http://www.nttn.org.ua/?idp=394
 01-10-2015
394
 Товарознавства в митній справі
 19. Технологія способу переробки м’яса і продуктів з м’яса
http://www.nttn.org.ua/?idp=395
 01-10-2015
395
 Товарознавства в митній справі
 20. Технологія виробництва арахісово-молочної пасти
http://www.nttn.org.ua/?idp=397
 09-10-2015
397
Товарознавства та експертизи товарів 
 21. Методика діагностики грошових потоків
http://www.nttn.org.ua/?idp=399
 10-30-2015
399
Міжнародної економіки 
 22. Методика оцінки фінансового потенціалу підприємств роздрібної торгівлі
http://www.nttn.org.ua/?idp=408
 10-11-2015
408
Кафедра прикладної економіки та інформаційних систем 
 23. Методика формування фінансової стратегії підприємств роздрібної торгівлі
http://www.nttn.org.ua/?idp=409
 10-11-2015
409
 Кафедра прикладної економіки та інформаційних систем
 24. Методика розробки стратегії формування ресурсного потенціалу підприємств роздрібної торгівлі
http://www.nttn.org.ua/?idp=410
 10-11-2015
410
 Кафедра прикладної економіки та інформаційних систем
 25. Методика визначення типу політики управління маркетинговим потенціалом суб’єкта підприємницької діяльності у сфері торгівлі
http://www.nttn.org.ua/?idp=411
 10-11-2015
411
Кафедра прикладної економіки та інформаційних систем 
 26. Спосіб видалення крижаної кірки з дорожнього (тротуарного) покриття
http://www.nttn.org.ua/?idp=412
 17-11-2015
412
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
 27. Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням мікрохвильової вакуумної технології
http://www.nttn.org.ua/?idp=413
 17-11-2015
413
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
 28. Реологія в процесах виробництва харчових продуктів
http://www.nttn.org.ua/?idp=414
 17-11-2015
414
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
 29. Технологія виробництва арахісової молочно-шоколадної пасти
http://www.nttn.org.ua/?idp=416
 24-11-2015
416
Товарознавства та експертизи товарів 
 30. Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів
http://www.nttn.org.ua/?idp=417
 25-11-2015
417
Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування 
 31. Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів
http://www.nttn.org.ua/?idp=418
 25-11-2015
418
Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування 
 32. Монографія «Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м’ясних виробів»
http://www.nttn.org.ua/?idp=424
 01-12-2015
424
 Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
 33. Навчальний посібник «Основи органічної хімії. Теорія і практикум»
http://www.nttn.org.ua/?idp=425
 01-12-2015
425
 Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
 34. Купажована олія з екстрактом часнику
http://www.nttn.org.ua/?idp=426
 01-12-2015
426
 Товарознавства та експертизи товарів
 35. Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини
http://www.nttn.org.ua/?idp=427
01-12-2015
427 
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
 36. Технологія виробництва фаршу м’яса курки механічного обвалювання
http://www.nttn.org.ua/?idp=428
 08-12-2015
428
 Кафедра технології м’яса
 37. Технологія виробництва суміші кріопротекторної «КrioMeat» СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
http://www.nttn.org.ua/?idp=429
 08-12-2015
429
 Кафедра технології м’яса
 38. Технологія виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
http://www.nttn.org.ua/?idp=430
 08-12-2015
430
 Кафедра технології м’яса
 39. Купажована олія з екстрактом листя чорної смородиниhttp://www.nttn.org.ua/?idp=431 08-12-2015
431 
Товарознавства та експертизи товарів 
 40. Купажована олія з екстрактом листя шавлії
http://www.nttn.org.ua/?idp=435
 09-12-2015
435
 Товарознавства та експертизи товарів
 41. Спосіб гомогенізації жирових емульсій
http://www.nttn.org.ua/?idp=441
 23-12-2015
441
 Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва
 42. Спосіб очищення часнику
http://www.nttn.org.ua/?idp=442
 23-12-2015
442
 Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва
 43. Спосіб очищення баштанних культур
http://www.nttn.org.ua/?idp=443
 23-12-2015
443
 Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва
 44. Методика діагностики кризового стану підприємства
http://www.nttn.org.ua/?idp=444
31-12-2015
444 
 Кафедра менеджменту організацій

2016 рік

 №
з/п
Назва Дата створення, ІД
Кафедра
 1. Купажована олія з екстрактом плодів шипшини
http://nttn.org.ua/?idp=445
01-01-2016
445
Товарознавства та експертизи товарів
 2. Спосіб гідрорізання харчових матеріалів
http://nttn.org.ua/?idp=446
01-04-20163
446
Устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва
 3. Технологія соління риби за допомогою ультразвуку
http://nttn.org.ua/?idp=447
01-04-2016
447
Устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва
 4. Технологія виробництва порошку топінамбура з використанням нвч-обробки та стп-сушки
http://nttn.org.ua/?idp=453
 03-31-2016
453
Хімії, мікробіології та гігієни харчування 
 5. Методика комплексної оцінки кадрового потенціалу підприємства
http://nttn.org.ua/?idp=454
08-11-2016
454 
Кафедра економіки та управління 
6. Методика системно-матричного діагностичного аналізу впливу факторів зовнішнього середовища на формування стратегічних цілей підприємств торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=455
 08-11-2016
454
Кафедра економіки та управління 
7. Спосіб сушіння рослинної сировини
http://nttn.org.ua/?idp=456
10-04-2016
456 
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
8. Апарат для концентрування (сушіння) харчової продукції з використанням мікрохвильової вакуумної технології
http://nttn.org.ua/?idp=457
 10-11-2016
457
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
9. Апарат для жарення січених м’ясних виробів
http://nttn.org.ua/?idp=458
10-11-2016
458
 Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
10. Апарат для сушіння органічної рослинної сировини
http://nttn.org.ua/?idp=459
 10-11-2016
459
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
11. Апарат для сушіння плодово-ягідних паст
http://nttn.org.ua/?idp=460
 10-11-2016
460
 Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
12. Технологія виробництва фруктових паст з плодоягідної сировини
http://nttn.org.ua/?idp=461
 10-11-2016
461
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
13. Спосіб виробництва плодоовочевих пастоподібних напівфабрикатів
http://nttn.org.ua/?idp=462
 10-11-2016
462
 Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
14. Технологія в процесах виробництва харчових продуктів
http://nttn.org.ua/?idp=463
 10-11-2016
463
 Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
15. Виробництво жареної кулінарної продукції
http://nttn.org.ua/?idp=464
 10-11-2016
464
 Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
16 Виробництво багатокомпонентних паст із органічної сировини
http://nttn.org.ua/?idp=466
 10-11-2016
466
 Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
17. Методика визначення типу політики фінансування оборотних активів підприємств роздрібної торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=467
 10-11-2016
467
Кафедра економіки та управління 
18. Видалення крижаної кірки з дорожнього покриття
http://nttn.org.ua/?idp=468
 10-12-2016
468
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв 
19. Методика інтегральної оцінки інвестиційної привабливості підприємства торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=469
 10-12-2016
469
 Кафедра економіки та управління
20. Методика графоаналітичного моделювання профілю реалізації ресурсного потенціалу підприємств торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=470
 10-15-2016
470
 Кафедра економіки та управління
21. Методика оптимізації структури оборотних активів підприємства
http://nttn.org.ua/?idp=471
10-16-2016
471
Кафедра економіки та управління
22. Гнучкий плівковий резистивний електронагрівач випромінюючого типу
http://nttn.org.ua/?idp=472
10-17-2016
472
Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
23. Методика оцінки ризикозахищеності стратегії стійкого розвитку господарюючих суб’єктів торговельної галузі
http://nttn.org.ua/?idp=473
10-20-2016
473
Кафедра економіки та управління
24. Методика оцінки рівня розвитку компетенцій персоналу під час реалізації цільових орієнтирів підприємства
http://nttn.org.ua/?idp=474
10-20-2016
474
Кафедра економіки та управління
25. Методика оцінювання динамічних здатностей підприємств роздрібної торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=475
10-28-2016
475
Кафедра економіки та управління
26. Методика формування інформаційно-освітнього середовища навчального закладу
http://nttn.org.ua/?idp=476
10-30-2016
476
Кафедра економіки та управління
27. Методика визначення показників для проблемного моніторингу фінансових результатів підприємств торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=481
10-31-2016
481
Кафедра міжнародної економіки
28. Методика оцінювання структури капіталу торговельного підприємства за критерієм мінімізації фінансових ризиків
http://nttn.org.ua/?idp=482
11-02-2016
482
Кафедра економіки та управління
29. Рекомендації щодо розробки стандартів обслуговування банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства
http://nttn.org.ua/?idp=483
11-07-2016
483
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
30. Технологія підвищення якості пастильних виробів з використанням стевії та еламіну
http://nttn.org.ua/?idp=484
11-08-2016
484

Кафедра товарознавства в митній справі

31. Технологія виробництва міцних алкогольних напоїв збагачених антиоксидантними сполуками з алкопротекторною дією
http://nttn.org.ua/?idp=485
11-08-2016
485
Кафедра товарознавства в митній справі
32. Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмісту кальцію
http://nttn.org.ua/?idp=486
11-08-2016
486
Кафедра товарознавства в митній справі
33. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію
http://nttn.org.ua/?idp=487
11-08-2016
487
Кафедра товарознавства в митній справі
34. Методика оцінки цінової політики підприємств торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=488
11-09-2016
488
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
35. Методика формування цінової політики підприємств торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=489
11-09-2016
489
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
36. Методика удосконалення асортиментної структури підприємства ресторанного господарства
http://nttn.org.ua/?idp=490
11-09-2016
490
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
37. Методика оцінки перспектив розвитку підприємств ресторанного господарства
http://nttn.org.ua/?idp=491
11-09-2016
491
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
38. Методика розробки стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства в туристичному сегменті
http://nttn.org.ua/?idp=492
11-09-2016
492
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
39. Методика оцінки конкурентостійкості підприємства роздрібної торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=493
11-14-2016
493
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
40. Методика оцінки конкурентостійкості підприємства роздрібної торгівлі в межах конкурентної групи
http://nttn.org.ua/?idp=494
11-14-2016
494
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
41. Методика оцінки кількісного впливу невизначеності на результати діяльності підприємства торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=495
11-14-2016
495
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
42. Методика створення механізму фінансової підтримки розвитку малого підприємництва в роздрібній торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=496
11-16-2016
496
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
43. Технологія замороженого напівфабрикату борщової заправки
http://nttn.org.ua/?idp=497
11-23-2016
497
Кафедра товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
44. Технологія замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв
http://nttn.org.ua/?idp=498
11-23-2016
498
Кафедра товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
45. Методика оцінки ефективності підприємницької діяльності в роздрібній торгі¬влі
http://nttn.org.ua/?idp=499
11-23-2016
499
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
46. Методика оцінки рівня розвитку внутрішнього інвестиційного потенціалу підприємства роздрібної торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=500
11-23-2016
500
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
47. Методика оцінки сприятливості зовнішнього середовища розвитку інвестиційного потенціалу підприємства роздрібної торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=501
11-23-2016
501
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
48. Технологія збагаченого молока
http://nttn.org.ua/?idp=502
11-23-2016
502
Кафедра товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
49. Технологія кефіру з домішкою овочевої сировини
http://nttn.org.ua/?idp=503
11-24-2016
503
Кафедра товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
50. Технологія спреду з наповнювачем
http://nttn.org.ua/?idp=504
11-24-2016
504
Кафедра товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки
51. Методика оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства
http://nttn.org.ua/?idp=505
11-24-2016
505
Кафедра менеджменту організацій
52. Методика оцінки структури інвестиційного капіталу підприємства торгівлі за критерієм мінімізації середньозваженої вартості капіталу
http://nttn.org.ua/?idp=506
11-24-2016
506
Кафедра менеджменту організацій
53. Бокове дзеркало заднього виду транспортного засобу
http://nttn.org.ua/?idp=507
12-02-2016
507
Товарознавства та експертизи товарів
54. Методика оцінки ефективності цінової політики підприємств роздрібної торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=508
12-04-2016
508
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
55. Методика інтегральної оцінки рівня платоспроможності та ліквідності підприємств роздрібної торгівлі
http://nttn.org.ua/?idp=509
12-04-2016
509
Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі
56. Технологія зберігання замороженого курячого філе
http://nttn.org.ua/?idp=510
12-05-2016
510
Кафедра технології м’яса
57. Наукові основи використання сухих сумішей кріопротектоної дії (монографія)
http://nttn.org.ua/?idp=511
12-05-2016
511
Кафедра технології м’яса
58. Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійним систем (монографія)
http://nttn.org.ua/?idp=512
12-05-2016
512
Кафедра технології м’яса
59. Основи фізіології та гігієни харчування
http://nttn.org.ua/?idp=518
12-07-2016
518
Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
60. Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів
http://nttn.org.ua/?idp=519
12-07-2016
519
Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
61. Дієтичне харчування
http://nttn.org.ua/?idp=520
12-07-2016
520
Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
62. Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідро колоїди
http://nttn.org.ua/?idp=525
12-08-2016
525
Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
63. Спосіб визначення аскорбінової кислоти
http://nttn.org.ua/?idp=526
12-08-2016
526
Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
64. Технологія печива здобного з додаванням порошків з виноградних вичавків
http://nttn.org.ua/?idp=528
12-18-2016
528
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
65. Технологія отримання сушених харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тиску
http://nttn.org.ua/?idp=529
12-20-2016
529
Кафедра холодильної та торговельної техніки і прикладної механіки
66. Розробка процесу сушіння харчової сировини з внутрішньої теплотрансформацією сушильного агента
http://nttn.org.ua/?idp=530
12-20-2016
530
Кафедра холодильної та торговельної техніки і прикладної механіки
67. Спосіб модифікації одношнекового екструдеру з теплообмінним пристроєм для виробництва полімерних матеріалів
http://nttn.org.ua/?idp=531
12-20-2016
531
Кафедра холодильної та торговельної техніки і прикладної механіки