Наукові розробки



Рекламні матеріали наукових розробок ХДУХТ

Пропонуємо до впровадження продукцію

Науковці ХДУХТ пропонують до впровадження широкий спектр продукції для:

  • підприємств кондитерської промисловості;
  • підприємств макаронної промисловості;
  • підприємств молочної промисловості;
  • підприємств м’ясної промисловості та рибопереробних підприємств;
  • підприємств овочепереробної промисловості;
  • підприємств харчосмакової промисловості;
  • підприємств хлібопекарної промисловості.

Приймаються замовлення на договорній основі:

  • На розробку нових технологій, обладнання для харчової промисловості та ресторанного господарства.
  • Виконання науково-дослідних робіт.
  • Складання заявок на винаходи та патентний пошук.
  • Розробку нормативної документації (ТУ, ТІ).
  • Розробку проектної документації.
  • Інші види робіт.
Запрошуємо підприємства харчової та переробної промисловості, заклади ресторанного господарства, торгівлі, сільгоспвиробників, бізнес- середовище та наукові установи  розглянути пропозицію про співпрацю з інтернет-ресурсом http://www.nttn.org.ua  для підготовки, розміщення та супроводу технологічних  пропозицій або запитів у Національній мережі трансферу технологій NTTN для комерціалізації наукових результатів із метою залучення нових клієнтів зацікавлених у продукції та послугах, що реалізує Ваша компанія.

Університету надано статус сертифікованого учасника мережі NTTN, відкрито галузевий сегмент FT (Food&Trade) мережі NTTN та отримано доступ до електронної бази.

Пропонуємо взаємовигідну плідну співпрацю!

 

Керівник офісу NTTN

Михайлов Валерій Михайлович, д.т.н., професор, проректор з наукової роботи ХДУХТ

 (057) 336-74-92, +38 (050) 140-26-29
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Адміністратор офісу

Іванніков Павло Васильович, провідний інженер з питань комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності, к.т.н. 

 (057) 349-45-81, +38 (050)615-95-83
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.