Кафедра хімії, мікробіолгії та гігієни харчування


Наукові гуртки

Наукові гуртки

 

 

з/п

Назва наукового гуртка Науковий керівник Кількість студентів
1. Наукове обгрунтування межмолекулярних взаїмодій та термодинамічної стабільності окремих хімічних сполук в харчових системах проф., д.т.н. Євлаш В.В.  12
2 Фізико-хімічні методи дослідження харчових систем доц., к.х.н. Губський С.М. 5
3 Супрамолекулярна хімія та її роль у розробці нових технологій харчової продукції доц., к.т.н. Самойленко С.О. 8
4 Хімічний аналіз та аналітичний контроль у різних галузях науки, техніки і виробництва ст. викл. Добровольська О.В. 9

 

Конференції

Plakat 2014 v4 cur RGB1

 

7