Кафедра хімії, мікробіології та гігієни харчування
Наукова діяльність кафедри проводиться за кількома напрямками:
Тема 01-18-19Б (0117U005358)Розробка та валідація методик хімічного аналізу антиоксидантів в сировині та харчових системах (прикладна)
Науковий керівник: к.х.н., доц. Губський С.М.
Мета роботи – розробка та валідація методик кількісного визначення антиоксидантів різної хімічної природи в сировині та харчових системах.
НДР 24-15-17-Д «Технології дієтичних добавок із дефіцитними мікронутрієнтами та аналіз їх показників якості»
Науковий керівник: к.т.н., доц. Мурликіна Н.В.
Мета роботи полягає у розробці технології та аналізі показників якості дієтичних добавок із дефіцитними мікронутрієнтами.