Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів


Наукові гуртки

З метою розширення наукового світогляду та розкриття творчого потенціалу студентів на кафедрі працюють  наукові гуртки:

 

  • «Актуальні проблеми технології хліба і кондитерських виробів»;
  • «Актуальні проблеми технології макаронних виробів і харчоконцентратів».

 Керівництво науковими студентськими гуртками здійснюють провідні фахівці кафедри. Під час занять у гуртках студенти молодших курсів ознайомлюються з основними напрямками науково-дослідної роботи кафедри, проблемами технологій галузі, а студенти старших курсів здійснюють наукові дослідження, обговорюють їх результати з керівниками та іншими членами гуртку, беруть участь у наукових конференціях, конкурсах студентських наукових робіт, дегустаційних нарадах тощо.

Участь у роботі наукових гуртків допомагає майбутнім фахівцям формувати інноваційний тип мислення, виховувати наполегливість і цілеспрямованість у досягненні поставленої мети.