Навчально-наукові видання, підготовлені фахівцями кафедри

Монографії

  • Формування якості цукатів з каротин-вміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання / Захаренко В. О., Непочатих Т. А., Ленерт С.О. // Харків: Оберіг, 2013.
  • Процеси виробництва багато-компонентних паст із органічної сировини / Черевко О.І.,Михайлов В.М., Кіптела Л.В., Захаренко В.О., Загорулько О.Є. // Харків: ХДУХТ, 2014.
  • Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів / Пивоваров П.П., Захаренко В.О., Трощій Т.В. // Харків, ХДУХТ, 2012.
  • Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів / Лисюк Г.М., Верешко Н.В., Чуйко А.М. // Харків. ХДУХТ, 2011.
  • Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення / Черевко О.І., Головко М.П., Полевич В.В., Чуйко Л.О., Серік М.Л., Головко Т.М. // Харків. ХДУХТ. 2011.
  • Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження / Дюкарева Г.І., Чуйко А.М., Шевченко О.Є. // Харків: Харківський Державний університет харчування та торгівлі, 2009.
  • Напівфабрикати з овочів та оцінки їх якості у процесі тривалого зберігання / Одарченко Д.М. // Харків: Харківський Державний університет харчування та торгівлі, 2009.
  • Формирование качества замороженных полуфабрикатов из плодоовощного сырья / Одарченко А.М. // Харків: Харківський Державний університет харчування та торгівлі, 2009.
  • Деревина у побуті України / Льовшина Л.Д., М’ячиков О.В. // Харків: Харківський Державний університет харчування та торгівлі, 2008.
  • Плодоовочеві та смакові товари (словник-довідник) / В.М. Михайлов, Л.Д. Льовшина, Г.І. Дюкарева, О.В. М´ячиков // Харків: Харківський Державний університет харчування та торгівлі, 2007.