Кафедра технологій переробки плодів, овочів та молока


Контакти

 

Якщо Ви маєте запитання, потребуєте уточнення або поглиблення поданої інформації за спеціальністю 181 "Харчові технології" за спеціалізацією "Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу", звертайтеся за контактними телефонами та електронною адресою, що наведені нижче.

 

Телефони:

telephone+38(057) 349-45-92 - зав. кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока

telephone+38(057) 349-45-97 - викладацька кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока

    

 Кафедра розташована на 5 поверсі п’ятиповерхового корпусу ХДУХТ,  аудиторії 503, 506, 509, 510, 512.

 

Проїзд до ВНЗ:

від Південного вокзалу - маршрутне таксі №221 або трамвай №20;check

від ст. метро «Радянська» та «Історичний музей» - маршрутне таксі №217;

від ст. метро «Університет» - маршрутне таксі №245.

Назва зупинки: «Університет харчування» (колишній «Харківський інститут громадського харчування»).