Нормативно-правові документи
До нормативно-правової бази освітньої діяльності університету належать нормативні акти, що затверджені Кабінетом Міністрів України, спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади в галузі вищої освіти, а також розроблені університетом та прийняті в установленому порядку.
Навчання в ХДУХТ, робота основних керівних органів та структурних підрозділів регламентуються відповідними положеннями, затвердженими у встановленому порядку.
КОНЦЕПЦІЯ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ХДУХТ на 2018-2023 роки
КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР на 2017-2020 роки
ПОЛОЖЕННЯ
- Положення про Вчену раду Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про порядок присвоєння вчених звань науково-педагогічним працівникам Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про організацію навчального процесу в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про планування, розрахунок та облік навчальної роботи науково-педагогічних працівників в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про науково-методичну раду Харківського державгого університету харчування та торгівлі
- Положення про систему внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Наказ № 300 від 21.09.2018 р. "Про організацію та проведення виборів ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі"
- Положення про порядок проведення виборів ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про організаційний комітет з проведення виборів ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про виборчу комісію з проведення виборів ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про порядок обрання представників із числа студентів Харківського державного університету харчування та торгівлі для участі у виборах ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про порядок обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, для участі у виборах ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Рішення організаційного комітету з проведенння виборів ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі. Протокол № 1 від 21.09.2018 р. "Про обрання голови, заступника голови та секретаря організаційного комітету з проведення виборів ректора ХДУХТ"
- Протокол № 1 від 21.09.2018 р.засідання Центральної виборчої комісії з проведення виборів ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників Харківського державного університету харчування та торгівлі та укладання з ними трудових договорів (контрактів)
- Положення про конкурсну комісію Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про обрання та прийняття на роботу директорів інститутів та деканів факультетів Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про відділ моніторингу якості освіти Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про моніторинг та контроль якості навчання у Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про факультет Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про Вчену раду інституту, факультету Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про Докторську школу Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення Про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти
в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про студентські гуртожитки Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про приймальну комісію у Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про наукову бібліотеку Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про організацію освітнього процесу в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Програма розвитку та вдосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності
- Положення про порядок замовлення, виготовлення та процедуру видачі документів про вищу освіту державного зразка у Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Порядок переведення студентів, які навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб на навчання за кошти державного бюджету
- Порядок призначення стипендій
- Порядок формування рейтингу успішності студентів ХДУХТ для призначення академічних стипендій
- Положення про організацію наукової, науково-технічної діяльності у Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про організацію діяльності наукових шкіл у Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про організацію наукової, науково-технічної діяльності науково-дослідного сектору у Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про наукове товариство студентів та аспірантів (НТСА) Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про Раду молодих вчених (РМВ) Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про створення науково-виробничого кластеру ННІХТБ Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення Про проведення у Харківському державному університеті харчування та торгівлі І етапу конкурсного відбору проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених за рахунок коштів загального фонду державного бюджету Міністерства освіти і науки України
- Положення про проведення у Харківському державному університеті харчування та торгівлі конкурсного відбору наукових проектів для виконання науково-дослідних робіт за рахунок коштів загального фонду державного бюджету Міністерства освіти і науки України
- Положення про відділ організаційно-інформаційної роботи Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про рецензування статей, які подаються для публікації у фахових збірниках Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про організацію роботи аспірантури і докторантури Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про студентське самоврядування в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
- Положення про Гендерний центр Харківського державного університету харчування та торгівлі
- Положення про науково-навчальний центр Харківського державного університету харчування та торгівлі "Новітні біотехнології та обладнання для виробництва харчової продукції з високими оздоровчими властивостями";
- Положення про науково-дослідний центр "Економічні проблеми розвитку підприємництва в Україні";
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Актуальні проблеми здорового харчування";
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Проблем безпечності та екологічної експеризи води та харчових продуктів";
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Інноваційних кріо- та нанотехнологій рослинних добавок і оздоровчих продуктів";
- Положення про науково-дослідну лабораторію кафедри хімії, мікробіології тагігієни харчування "Лабораторія фізико-хімічних методів дослідження харчових систем";
- Положение о межотраслевой научно-исследовательской лаборатории "Медико-биологические проблемы технологии пищевых продуктов"
- Положення про міжкафедральну науково-дослідну лабораторію "Нові технології та фізико-хімічні дослідження харчових продуктів"
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Актуальні проблеми технологій хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Кріоскопії, управління якістю та екологічної безпеки"
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв"
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Проблем безпеки харчових продуктів"
- Положення про науково-дослідну лабораторію "Нанотехнології харчових продуктів"
- Положення про науково-дослідну лабораторію "ЯМР досліджень стану води в харчових продуктах"
- Положення про інноваційний освітньо-науково-виробничий кластер "Облік і фінанси в управлінні сталим розвитком Харківського регіону"