НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ
ХАРЧОВИХ  ТЕХНОЛОГІЙ та БІЗНЕСУ

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ >     181 Харчові технології      СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ
бакалавр, магістр
Харчові технології та технологічний менеджмент
в ресторанному бізнесі
  Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів   Технології харчових продуктів тваринного походження   Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
131 Прикладна механіка   133 Галузеве машинобудуваня   142 Енергетичне машинобудування
бакалавр   магістр   бакалавр
Обладнання переробних і харчових виробництв   Холодильні машини і установки
ЦЕНТР ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ
Керівник   +38 (057) 349-45-29,  кімната 432
ГОЛОВІНА Людмила Андріївна

Методист +38 (057) 349-45-29,  кімната 432
ЄЛІСЕЄВА Олена Анатоліївна

 

Підвищення кваліфікації спеціалістів, магістрів та викладачів ВНЗ за спеціальністю
"Технології в ресторанному господарстві"

  • Форма навчання - очно-заочна (дистанційна).
  • Термін навчання – 5 місяців (2 тижні – теоретичне навчання, 4,5 місяці – дистанційне навчання).
  • Набір в групи – з 1 вересня.
  • Початок занять за мірою комплектування груп.
  • Заняття проводяться на базі Університету. Після закінчення видається свідоцтво державного зразка

Професійна підготовка учнів профільних класів загальноосвітніх шкіл

Учням шкіл пропонується:

  • Навчання протягом одного року, один раз на тиждень – щосуботи з 10.00 до 14.00.
  • Навчання протягом двох років, один  раз на тиждень (вівторок, четвер або п’ятниця) з 15.00 до 16.45.
  • Факультативні  заняття “Кулінарна  майстерність”, “Карвінг”.
  • Творчі завдання Малої академії наук Університету .

Центр також проводить колективні та індивідуальні заняття загальнорозвиваючого напряму, які допомагають школярам по-новому поглянути на власну інтелектуальну діяльність.

Учням, які пройшли навчання в Центрі, надається переважне право при вступі до Університету.

Тренінги, майстер-класи, стажування, консалтингові послуги

  • Проведення тренінгів та майстер-класів для працівників підприємств ресторанного та готельно-ресторанного господарства, торгівлі та харчопереробних підприємств.
  • Надання консалтингових послуг з питань: діагностики підприємств, експертної оцінки професійних знань і умінь працівників підприємств, якості і безпечності послуг харчування, підбору і використання устаткування, розробки концепції підприємства, реконструкції підприємств, технологічного супроводу проектів.

Документи, необхідні для вступу

Підвищення кваліфікації спеціалістів, магістрів та викладачів ВНЗ за спеціальністю "Технології в ресторанному господарстві":

  • Заява на ім’я ректора;
  • 2 фотокартки 3х4 см;
  • Паспорт;
  • Копія ідентифікаційного податкового номеру;
  • Диплом про вищу освіту;
  • Направлення з місця роботи.

Професійно-технічна підготовка за робочими професіями:

  • Заява на ім’я ректора;
  • 2 фотокартки 3х4 см;
  • Паспорт;
  • Копія ідентифікаційного податкового номеру;
  • Свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації з робочої професії (тільки для підвищення кваліфікації);
  • Документ, що підтверджує стаж роботи (тільки для підвищення кваліфікації).

Професійна підготовка учнів профільних класів загальноосвітніх шкіл:

  • Заява на ім’я ректора;
  • 2 фотокартки 3х4 см;
  • Паспорт;
  • Копія ідентифікаційного податкового номеру.

61051, Харків–51, вул. Клочківська, 333, 4-й поверх, кімната 432
+38 (057) 349-45-29

Проїзд:   від ст. м. "Радянська" - маршрутне таксі № 217
від ст. м. "Проспект Гагаріна" - маршрутне таксі № 305
від ст. м. "Держпром" - маршрутне таксі № 245
з Південного вокзалу - маршрутне таксі № 221, трамвай № 20