• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2018-2019 роки   Переглянути...

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність"

15 травня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

 

ІІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу"

18 квітня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла ІІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу".

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.11.2018 р. № 1313 "Про  проведення  Всеукраїнської  студентської  олімпіади  2018-2019  н.  р.", та  з метою  підвищення  якості  підготовки  кваліфікованих  фахівців,  пошуку  обдарованої  студентської  молоді,  стимулювання  їх  творчої  праці  Харківський  державний  університет  харчування  та  торгівлі  затверджено  базовим  для  проведення  ІІ  етапу  Всеукраїнської  студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" (далі – Олімпіада).

Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді"

3 квітня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді".

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління в сфері торгівлі"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 18.09.2018 р. № 1010 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році, Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим вищим навчальним закладом із проведення призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління у сфері торгівлі" (далі – Конкурс).

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність", присвячена 80-р. з дня народження ректора університету, д.т.н, проф. Бєляєва М.І.

19 листопада 2018 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність", присвячена 80-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), д-ра т.н., проф., члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича.