• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2018-2019 роки   Переглянути...

Науково-практична конференція-брейнсторминг "Роль бібліотеки у створенні когнетивного ресурсу суспільства знань: технології, освіта, наука"

27 квітня 2016 р. Наукова бібліотека Харківського державного університету харчування та торгівлі провела Науково-практичну конференцію-брейнсторминг "Роль бібліотеки у створенні когнетивного ресурсу суспільства знань: технології, освіта, наука"

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв"

10-14 травня 2016 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройде ІІ етап Всеукраїнської  студентської олімпіади за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв"

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва"

7 квітня 2016 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва"

Другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 н.р. з галузі науки "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1079 від 13.10.2015 р. "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 н.р. Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим вищим навчальним закладом із проведення Другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі науки "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"

Всеукраїнська науково-практична конференція до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини"

29 жовтня 2015 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини", присвяченої 25-річчю ФОТС

XІІ Всеукраїнська науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу"

25 вересня 2015 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася XІІ Всеукраїнська науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу"