• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2018-2019 роки   Переглянути...

Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді"

19 квітня 2018 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді".

І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Імплементація інновацій обліково-аналітичного абезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу"

22 березня 2018 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройде І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу".

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 "Про  проведення  Всеукраїнської  студентської  олімпіади  2017-2018  н.  р.", та  з метою  підвищення  якості  підготовки  кваліфікованих  фахівців,  пошуку  обдарованої  студентської  молоді,  стимулювання  їх  творчої  праці  Харківський  державний  університет  харчування  та  торгівлі  затверджено  базовим  для  проведення  ІІ  етапу  Всеукраїнської  студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" (далі – Олімпіада).

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління в сфері торгівлі"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.10.2017 р. № 1364 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році, Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим вищим навчальним закладом із проведення призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління у сфері торгівлі" (далі – Конкурс).

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Інформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

23 жовтня 2017 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Інформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

3 жовтня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Більше статей...

  1. ХІV Всеукраїнська науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ
  2. Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ
  3. II Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності", присвячена 85-річчю Таврійського державного агротехнологічного університету та 50-річчю заснування ХДУХТ
  4. Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини", присвячена 50 – річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі