• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2019-2020 роки   Переглянути...

Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини"

6 - 7 червня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини.

Перша Міжнародна науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності"

31 травня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Перша Міжнародна науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності".

Міжнародна науково-методична конференція "Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення" до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва

23-24 травня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-методична конференція "Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення" до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва.

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність"

15 травня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

 

ІІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу"

18 квітня 2019 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла ІІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу".

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.11.2018 р. № 1313 "Про  проведення  Всеукраїнської  студентської  олімпіади  2018-2019  н.  р.", та  з метою  підвищення  якості  підготовки  кваліфікованих  фахівців,  пошуку  обдарованої  студентської  молоді,  стимулювання  їх  творчої  праці  Харківський  державний  університет  харчування  та  торгівлі  затверджено  базовим  для  проведення  ІІ  етапу  Всеукраїнської  студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" (далі – Олімпіада).