• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2019-2020 роки   Переглянути...

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність"

 

k 14.05.20  
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!


14 травня 2020 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність"

Тези доповідей у 2-х частинах: Частина 1Частина 2

Харківський державний університет харчування та торгівлі запрошує Вас на заплановану конференцію: Zoom.

Пленарне засідання
Дата: 14 травня 2020 10:00 AM Київ. Підключитися до конференції Zoom
https://zoom.us/j/9743683846?pwd=UE9reXlZMWpKN2hySUllRm1ObjNhdz09
Пароль: 159753456  
 
Робота по секціям. Початок о 12:00 AM Київ.
Секція 1. Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії https://us04web.zoom.us/j/3068265384?pwd=NTBJU3E1MmZCdUg4UmYyd0QvN1haZz09
Пароль: 2pVRnB
Секція 2. Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі. https://us04web.zoom.us/j/75235799136?pwd=bmlXODJNN0h6cGp0MDRGMGhrRE4zUT09
Пароль: 123456
Секція 3. Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів https://us04web.zoom.us/j/79479762931?pwd=WG81WmkrVXNWT0VaT2Z5dmRSOGRpUT09
Пароль: 019606
Секція 4. Інновації в науковому і практичному товарознавстві. https://zoom.us/j/4461201504?pwd=NW9xTkNKRGs1WFQ1NWEvRWl6TlBtQT09
Пароль: 0Ct2Zb
Секція 5. Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв https://us04web.zoom.us/j/3994507794
Пароль: 2gni4Z
Секція 6.Управління якістю та екологічна безпека https://zoom.us/j/8515767581?pwd=cXMySHFTd25jcm9XeXVzenRMNnNTZz09
Пароль: tovaroved
Секція 7. Бухгалтерський облік, аналіз і аудит https://us04web.zoom.us/j/77655262148?pwd=enVwZkI5c0xmZGIvdFU0Tld2d0lrQT09
Пароль: 8qB8HR
Секція 8. Сучасний стан і перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України https://us04web.zoom.us/j/77655262148?pwd=enVwZkI5c0xmZGIvdFU0Tld2d0lrQT09
Пароль: 8qB8HR
Секція 9. Економіка підприємств харчування і торгівлі

https://us04web.zoom.us/j/79416883538
Пароль: 4xH1aF
Секція 10. Теоретичні та практичні аспекти міжнардних економічних відносин https://us04web.zoom.us/j/79822735853?pwd=chwVXdpaFdVaFRDY3NQTjUvZz09
Пароль:2WFnr8
Секція 11. Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання. https://us04web.zoom.us/j/4033532608?pwd=bi9wVjRZUlh5VXlSVWhlRlkyVFR4dz09
Пароль: 7y1ZX9
Секція 12. Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес https://zoom.us/j/97124733442?pwd=NFR2eTdQL1p2cWUxa3ErNGpVZzVRQT09
Пароль: 9mCgfk
Секція 13. Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі https://us04web.zoom.us/j/71803036263?pwd=T1gzakFtY3pSMTA0cFR5cFpvb3REdz09
Пароль: 4DEhL6
Секція 14. Управління розвитком бізнесу https://us04web.zoom.us/j/4090247157
Пароль: 3ysDmA