• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2018-2019 роки   Переглянути...

ІII Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності"

 

k 4 9 19  
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!


4 - 6 вересня 2019 р. в Таврійському державному агротехнологічному університеті пройшла IIІ Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності"
 
 
 
 
 
З 4 по 6 вересня 2019 року відбулася ІІІ міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності", яка була організована та проведена Харківським державним університетом харчування та торгівлі разом з Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного.
Конференція була спрямована на вирішення актуальних питань щодо визначення проблем і перспектив розвитку обладнання харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства, удосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини в умовах розвитку сучасного суспільства.
Оргкомітет конференції отримав 126 матеріалів доповідей науковців з 59 навчальних закладів та організацій 17 країн світу. Серед них: Азербайджан, Білорусь, Болгарія, Грузія, Ізраїль, Ірак, Іспанія, Італія, Казахстан, Китай, Марокко, Норвегія, Словаччина, Сполучені Штати Америки, Туреччина, Узбекистан та Україна.
Під час проведення конференції відбулися пленарне та секційні засідання, круглі столи, в яких взяли участь представники наукових установ НАН України, зокрема Інституту загальної та неорганічної хімії імені В.І. Вернадського Національної академії наук України, Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук, Інституту луб’яних культур Національної академії аграрних наук, м. Глухів, ДПДГ "Асканійське" Асканійської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту зрошуваного землеробства Національної академії аграрних наук України, с. Тавричанка.
Активну участь у роботі взяли викладачі та науковці закладів вищої освіти з різних міст України – Києва, Дніпра, Івано-Франківська, Кривого Рогу, Луцька, Львова, Мелітополя, Одеси, Полтави, Старобільська, Сум, Тернополя, Умані, Харкова, Херсону та Черкас.
За підсумками роботи було випущено електронний збірник матеріалів конференції.
Докладнішу інформацію про роботу конференції Ви можете знайти на сайті кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва ХДУХТ (http://oborud-hduht.kh.ua)