• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2017 рік   Переглянути...

Другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 н.р. з галузі науки "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"

Запрошуємо студентів ХДУХТ взяти участь у другом турі Конкурсу.

Для участі в Конкурсі необхідно до 26 січня 2016 року (за поштовим штемпелем) надіслати наукові студентські роботи переможців першого туру Конкурсу ХДУХТ.

За результатами другого туру конкурсу 7 квітня 2016 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбудеться підсумкова конференція. В межах конференції претенденти на перемогу повинні захистити наукову роботу у формі доповіді. Кращі студентські наукові роботи будуть нагороджені дипломами і грамотами.


Конкурс проводиться за наступними секціями:
  • Секція 1 "Інноваційні технології у харчовій промисловості та ресторанному господарстві" (всі спеціальності напряму підготовки "Харчові технології та інженерія").
  • Секція 2 "Обладнання переробних та харчових виробництв" та "Енергомашинобудування".
  • Секція 3 "Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи" (всі спеціальності напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво").
  • Секція 4 "Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки і управління в підприємствах харчової промисловості, переробки сільськогосподарської продукції" (всі спеціальності економічного напряму підготовки).

Із вищевказаних напрямів підготовки дозволяється надіслати не більше трьох робіт за кожною спеціальністю. Студентські наукові роботи мають відповідати вимогам, визначеним наказом МОНмолодьспорту України № 202 від 21.02.2012 р. та наказом МОН України № 1079 від 13.10.2015 р.

Відповідно до наказу МОНмолодьспорту України № 202 від 21.02.2012 р.:

  • У Конкурсі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України III–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі іноземці, які навчаються у цих навчальних закладах.
  • Конкурс проводиться у два тури: перший тур – у вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації; другий тур – у вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації, визначених базовими.
  • Конкурсна комісія Вашого навчального закладу відбирає не більше трьох наукових робіт із кожної спеціальності, зазначеної вище, що входять до галузі науки "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукці", та надсилає їх галузевій конкурсній комісії до Харківського державного університету харчування та торгівлі до 26 січня 2016 р.
  • Авторам кращих наукових робіт галузева конкурсна комісія надсилає запрошення для участі в підсумковій науково-практичній конференції для наукової доповіді та захисту роботи. Підсумкова конференція відбудеться 7 квітня 2016 р. Автор наукової роботи, який не брав участі в підсумковій науково-практичній конференції, не може бути претендентом на нагородження.

Вимоги до оформлення та подання наукових робіт


Контакти:
Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі науки "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", відділ організаційно-інформаційної роботи, кімн. 41.
Харківський державний університет харчування та торгівлі,
вул. Клочківська 333, м. Харків, 61051
(057) 349-45-87 Афоніна Тетяна Миколаївна, Яковлева Вікторія Павлівна.