• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2019-2020 роки   Переглянути...

Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція "Бібліотека у призмі WEB-технологій: традиційні та модерні послуги і очікування користувача"

26-30 жовтня 2020 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройде Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція "Бібліотека у призмі WEB-технологій: традиційні та модерні послуги і очікування користувача".

 

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність"

14 травня 2020 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройде Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність".

 

Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді"

8 квітня 2020 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді".

Перша Міжнародна науково-практична конференція "Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід"

23 квітня 2020 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Перша Міжнародна науково-практична конференція "Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід".

Друга Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології"

19 березня 2020 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася Друга Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології".

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. № 1313 "Про  проведення  Всеукраїнської  студентської  олімпіади  2019-2020  н.  р.", та  з метою  підвищення  якості  підготовки  кваліфікованих  фахівців,  пошуку  обдарованої  студентської  молоді,  стимулювання  їх  творчої  праці  Харківський  державний  університет  харчування  та  торгівлі  затверджено  базовим  для  проведення  ІІ  етапу  Всеукраїнської  студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" (далі – Олімпіада).