Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Абітурієнтам
СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ
«ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ»
В Харківському державному університеті харчування та торгівлі успішно працює кафедра «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», що здійснює підготовку студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології» за ступенем вищої освіти «Бакалавр» та «Магістр» за спеціалізацією «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».
Навчання здійснюється як на основі державного замовлення, так і на основі договорів, що укладені з фізичними або юридичними особами (контрактна основа).
На базі повної загальної середньої освіти (повна форма навчання):
Термін підготовки за спеціальністю складає:
Бакалавр:
Магістр:
На базі ОКР «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки (скорочена форма підготовки) для осіб, які закінчили вищі навчальні заклади ІІ рівня акредитації та отримали диплом молодшого спеціаліста за профілем спеціальності:
Бакалавр:
Магістр:
УМОВИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ!
Прийом на повну форму навчання здійснюється лише за наявності сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання видані у 2017, 2018 та 2019 роках з наступних дисциплін:
Прийом на скорочену форму навчання здійснюється за наявності диплома молодшого спеціаліста за спорідненою спеціальністю.
ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ В 2019-2020 н.р.
ОКР | Денне відділення | Заочне відділення | ||
за рік | за семестр | за рік | за семестр | |
Бакалавр | 14700 | 7350 | 8190 | 4095 |
Магістр | 16900 | 8450 | 10000 | 5000 |
НАВЧАЮЧИСЬ НА НАШІЙ КАФЕДРИ, ВИ МАЄТЕ МОЖЛИВІСТЬ:
НАШІ ВИПУСКНИКИ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ, ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ, В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ТАКИХ ПОСАДАХ:
Більше інформації шукайте на наших сторінках в соціальних мережах:
Instagram: kafedra_hleba_hduht
Facebook: https://www.facebook.com/kafedrahleba/