Напрями наукових досліджень
Назва та код пріоритетного тематичного напряму |
Назва наукової школи, прізвище та ініціали керівника, вчене звання, науковий ступінь |
1.4. Фундаментальні проблеми наук про життя та розвиток біотехнологій Код наукового дослідження - Ф.
|
"Удосконалення процесів, обладнання харчових виробництв та розробка прогресивних технологій переробки сільськогосподарської сировини" |
"Створення та впровадження кріогенних, біо- та нанотехнологій і ефективного обладнання для отримання наноструктурованих рослинних добавок та оздоровчих харчових продуктів" |
|
"Наукове обґрунтування та оптимізація засобів збереження якості харчових продуктів при переробці рослинної сировини" Дубініна А.А., д.т.н., проф. |
|
1.1. Найважливіші проблеми фізико-математичних і технічних наук Код наукового дослідження - Ф. |
"Нерівноважна термодинаміка: процеси тепломасообміну" Погожих М.І., д.т.н., проф. |
Назва та код пріоритетного тематичного напряму |
Назва наукової школи, прізвище та ініціали керівника, вчене звання, науковий ступінь |
4.8. Перспективні технології агропромислового комплексу та переробної промисловості
Код наукового дослідження - П. |
"Удосконалення процесів, обладнання харчових виробництв та розробка прогресивних технологій переробки сільськогосподарської сировини" Черевко О.І., д.т.н., проф., Михайлов В.В., д.т.н., проф. |
"Створення та впровадження кріогенних, біо- та нанотехнологій і ефективного обладнання для отримання наноструктурованих рослинних добавок та оздоровчих харчових продуктів" Павлюк Р.Ю., д.т.н., проф. |
|
"Наукові основи забезпечення технологічної стабільності харчової продукції індустріального виробництва" Гринченко О.О., д.т.н., проф. |
|
"Дослідження нанопроцесів та нанотехнологій харчових виробництв" Дейниченко Г.В., д.т.н., проф. |
Назва та код пріоритетного тематичного напряму |
Назва наукової школи, прізвище та ініціали керівника, вчене звання, науковий ступінь |
5.2. Створення стандартів і технології запровадження здорового способу життя, технології підвищення якості та безпеки продуктів харчування
Код наукового дослідження - П. |
"Наукове обґрунтування та оптимізація засобів збереження якості харчових продуктів при переробці рослинної сировини" Дубініна А.А., д.т.н., проф. |
5.3. Проблеми розвитку особистості, суспільства, демографія та соціально-економічна політика
Код наукового дослідження - П. |
"Ефективність функціонування підпраємств ресторанного господарства та торгівлі за сучасних економічних умов" Чорна М.В., д.е.н., проф. |
Назва та код пріоритетного тематичного напряму |
Назва наукової школи, прізвище та ініціали керівника, вчене звання, науковий ступінь |
6.3. Створення та застосування нанотехнологій і технологій матеріалів
Код наукового дослідження - П. |
"Дослідження нанопроцесів та нанотехнологій харчових виробництв" |
"Створення та впровадження кріогенних, біо- та нанотехнологій і ефективного обладнання для отримання наноструктурованих рослинних добавок та оздоровчих харчових продуктів" |