НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ
ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ та БІЗНЕСУ
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ > 181 Харчові технології
СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ ![]() |
||||||||
бакалавр, магістр | магістр | |||||||
Харчові технології в ресторанній індустрії |
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | Технології харчових продуктів тваринного походження | Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу | Дієтичне харчування та харчова безпека |
131 Прикладна механіка | 142 Енергетичне машинобудування | 133 Галузеве машинобудуваня | ||
бакалавр | бакалавр | магістр | ||
Обладнання переробних і харчових виробництв | Холодильні машини і установки | Обладнання переробних і харчових виробництв | ||
Обладнання систем охолодження та кондиціювання |
Методист +38 (057) 349-45-29, кімната 432
ЄЛІСЕЄВА Олена Анатоліївна
Учням шкіл пропонується:
Центр також проводить колективні та індивідуальні заняття загальнорозвиваючого напряму, які допомагають школярам по-новому поглянути на власну інтелектуальну діяльність.
Учням, які пройшли навчання в Центрі, надається переважне право при вступі до Університету.
Підвищення кваліфікації спеціалістів, магістрів та викладачів ВНЗ за спеціальністю "Технології в ресторанному господарстві":
Професійно-технічна підготовка за робочими професіями:
Професійна підготовка учнів профільних класів загальноосвітніх шкіл:
61051, Харків–51, вул. Клочківська, 333, 4-й поверх, кімната 432
+38 (057) 349-45-29
Проїзд: | від ст. м. "Радянська" - маршрутне таксі № 217 від ст. м. "Проспект Гагаріна" - маршрутне таксі № 305 від ст. м. "Держпром" - маршрутне таксі № 245 з Південного вокзалу - маршрутне таксі № 221, трамвай № 20 |