• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2019-2020 роки   Переглянути...

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології"

 
Для участі в Олімпіаді запрошуються студенти:
  • ступеня  вищої  освіти  бакалавр  (всі  спеціалізації  в  межах  спеціальності  181 "Харчові технології");
  • ступеня вищої освіти магістр, всі діючі освітні програми ("Технології харчування", "Технології в ресторанному бізнесі", "Харчові технології в ресторанній індустрії" або споріднені).

ІІ  етап  Всеукраїнської  студентської  олімпіади  за  спеціальністю  181  "Харчові технології" відбудеться 08–10 квітня 2020 року.

Програма Олімпіади:
08 квітня 2020 р.
800 – 1230 – реєстрація, розміщення учасників Олімпіади і представників ЗВО.
1230 – 1400 – консультація учасників Олімпіади.
1430 – екскурсійна програма (для студентів).
09 квітня 2020 р.
930 – 1330 – виконання учасниками конкурсних завдань.
1400 – 1700 – робота журі Олімпіади.
10 квітня 2020 р.
1000 – 1200 – урочисте нагородження переможців та підведення підсумків роботи Олімпіади.

Для участі у ІІ етапі Олімпіади залучаються студенти – переможці І етапу.

Від кожного навчального закладу приймається не більше трьох заявок від студентів,  які стали переможцями І етапу Олімпіади. Оргкомітет Олімпіади пропонує надати Ваші пропозиції щодо включення викладачів Вашого закладу вищої освіти до складу журі за кожним із ступенів вищої освіти. Для цього необхідно надіслати листа на адресу оргкомітету Олімпіади із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, вченого звання, наукового ступеня та посади викладача до 01 березня 2020 року.

Від кожного навчального закладу приймається не більше трьох заявок від студентів, які стали переможцями І етапу Олімпіади за ступенем вищої освіти бакалавр та не більше трьох – за ступенем вищої освіти магістр.

Студентам ступеня вищої освіти бакалавр будуть запропоновані завдання (додаток 2) та тести відкритої форми, які передбачають використання ними знань, вмінь та навиків з таких  дисциплін:  "Харчові  технології",  "Теоретичні  основи  харчових  технологій", "Контроль  якості  харчової  продукції",  "Метрологія,  стандартизація,  сертифікація  і управління якістю", "Процеси і апарати харчових виробництв".
Студентам ступеня вищої освіти магістр будуть запропоновані комплексні завдання відповідно до додатку 3.

У зв’язку із вищевказаним просимо до 01 березня 2020 р. надіслати на поштову та електронну адресу Харківського державного університету харчування та торгівлі:
 
  • заявку  на  участь  у  олімпіаді,  у  якій  необхідно  повідомити  про  потребу бронювання місць у гуртожитку ХДУХТ (місця в студентському гуртожитку бронюються тільки для учасників олімпіади);
  • анкету учасника олімпіади (додаток 1);
  • пропозиції  щодо  включення  до  складу  журі  викладача  із  зазначенням  його прізвища, ім’я та по-батькові, вченого звання та посади (за бажанням).
 
Учасники  Олімпіади  обов’язково  повинні  при  собі  мати  студентський  квиток і паспорт. Оплата  проживання  в  гуртожитку  або  готелі,  харчування  та  проїзд  за  рахунок учасників олімпіади. Прохання квитки на зворотній проїзд придбати завчасно.
 
Доїхати до ХДУХТ можна: від залізничного вокзалу трамваєм № 20  до зупинки Палац студентів "Сучасник";   від  станції  метро  "23  Серпня"  маршрутне таксі № 217, 55.
 
Контактні телефони:
  • Ступінь вищої освіти бакалавр: Желєва Тетяна Сергіївна – тел. (095)125-24-73;(097) 438-78-36); Електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • Ступінь вищої освіти магістр: Омельченко Світлана Борисівна – тел. (066) 218-42-30. Електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.