• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2017-2018 роки   Переглянути...

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 "Про  проведення  Всеукраїнської  студентської  олімпіади  2017-2018  н.  р.", та  з метою  підвищення  якості  підготовки  кваліфікованих  фахівців,  пошуку  обдарованої  студентської  молоді,  стимулювання  їх  творчої  праці  Харківський  державний  університет  харчування  та  торгівлі  затверджено  базовим  для  проведення  ІІ  етапу  Всеукраїнської  студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" (далі – Олімпіада).

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління в сфері торгівлі"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.10.2017 р. № 1364 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році, Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим вищим навчальним закладом із проведення призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка та управління у сфері торгівлі" (далі – Конкурс).

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Інформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

23 жовтня 2017 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Інформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

3 жовтня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

ХІV Всеукраїнська науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

29 вересня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла ХІV Всеукраїнська науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ.

Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

21 вересня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності  "Готельно-ресторанна справа".

Еще статьи...

  1. II Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності", присвячена 85-річчю Таврійського державного агротехнологічного університету та 50-річчю заснування ХДУХТ
  2. Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини", присвячена 50 – річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі
  3. Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування", присвячена 50-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі
  4. Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі