• hduht
  • image РЕКТОР

    ЧЕРЕВКО
    Олександр Іванович

    доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

   ОСТАННІ НОВИНИ    |   АНОНСИ. ПОВІДОМЛЕННЯ   |   НАУКОВІ ЗАХОДИ   

 ПЛАН НАУКОВИХ ЗАХОДІВ на 2017 рік   Переглянути...

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

3 жовтня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройде Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

ХІV Всеукраїнська науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

29 вересня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройде ХІV Всеукраїнська науково-методична конференція "Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ.

Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи", присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ

21 вересня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності  "Готельно-ресторанна справа".

II Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності", присвячена 85-річчю Таврійського державного агротехнологічного університету та 50-річчю заснування ХДУХТ

5 - 7 вересня 2017 р. в Таврійському державному агротехнологічному університеті пройшла II Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності", присвячена 85-річчю Таврійського державного агротехнологічного університету та 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини", присвячена 50 – річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі

1 - 2 червня 2017 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройде Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини", присвяченої 50 – річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування", присвячена 50-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі

24 травня 2017 р. в Харківському державному університеті харчування та торгівлі пройшла Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування", присвячена 50-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Еще статьи...

  1. Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність", присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі
  2. Підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016–2017 н.р. із галузі "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"
  3. Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді",присвячена 50-річчю ХДУХТ
  4. Підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016 -2017 н.р. з напряму "Економіка та управління в сфері торгівлі"