Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Матеріально-технічна база кафедри
Кафедра «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» має необхідну матеріально-технічну базу для забезпечення навчально-виховного процесу, наукової роботи студентів і аспірантів.
Приміщення кафедри «Технологіъ хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» знаходяться компактно на одному поверсі і складають площу 378 м2.
Назва приміщень за функціональним призначенням | Загальна площа приміщень, м2 | |
Площа всіх використовуваних приміщень, у тому числі: - приміщення для занять студентів - аудиторний фонд |
378,0 276,5 |
|
Приміщення для науково-педагогічного персоналу | 87,0 | |
Службові приміщення | 14,5 | |
Бібліотека, у тому числі читальні зали | – | |
Гуртожитки | – | |
Їдальні, буфети | – | |
Профілакторії | – |