Дисципліни, що викладаються на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Дисципліна | П.І.Б. викладача |
СВО "БАКАЛАВР" |
|
Харчові технології |
Самохвалова О.В., к.т.н., проф. Артамонова М.В., к.т.н., доц. Гревцева Н.В., к.т.н., проф. Касабова К.Р., к.т.н., доц. Болховітіна О.І., к.т.н., доц. Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл. |
Теоретичні основи харчових технологій Контроль якості та безпека продукції галузі
|
Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц. |
Технологія галузі
|
Кучерук З.І., к.т.н., доц. Артамонова М.В., к.т.н., доц. Гревцева Н.В., к.т.н., проф. Олійник С.Г., к.т.н., доц. Степанькова Г.В., к.т.н., доц. Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл.
|
Проектування підприємств з основами САПР |
Артамонова М.В., к.т.н., доц. Степанькова Г.В., к.т.н., доц. |
Основи технології галузі
Методи контролю продукції харчових виробництв |
Касабова К.Р., к.т.н., доц.
|
Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі Моделювання технологічних ліній Технологія оздоровчих харчових продуктів
|
Кравченко О.І., к.т.н., доц. Степанькова Г.В., к.т.н., доц. |
Сировинні ресурси технології галузі |
Кучерук З.І., к.т.н., доц. Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл. |
Науково-дослідна робота студентів Продукти функціонального призначення
|
Олійник С.Г., к.т.н., доц. |
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
|
Тищенко О.П., д.т.н., доц |
Технологічні розрахунки та звітність у галузі
|
Шматченко Н.В., к.т.н., ст.викл. |
Наукові основи зберігання ХП
|
Гревцева Н.В., к.т.н., доц. |
|
|
Спеціальні технології хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств |
Самохвалова О.В., к.т.н., проф |
Проектування хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств |
Артамонова М.В., к.т.н., доц. Степанькова Г.В., к.т.н., доц. |
Науково-дослідна робота студента Технологія хлібобулочних та кондитерських продуктів функціонального призначення |
Олійник С.Г., к.т.н., доц. |
СВО "МАГІСТР"
|
|
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Самохвалова О.В., к.т.н., проф. Касабова К.Р., к.т.н., доц. |
Управління якістю продукції галузі Наукова-дослідна робота студентів |
Шидакова-Каменюка О.Г., к.т.н., доц |
Технологія хлібобулочних та кондитерських продуктів оздоровчого призначення Оптимізація технологічного процесу
|
Олійник С.Г., к.т.н., доц |
Інноваційний інжинірінг хлібобулочних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств | Кучерук З.І., к.т.н., проф. |
Методологія харчової науки | Гревцева Н.В., к.т.н., доц. |
Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві | Степанькова Г.В., к.т.н., доц. |
Інноваційні інгредієнти у технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та х/к | Кучерук З.І., к.т.н., проф. |