Кафедра харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока
та інновацій в оздоровчому харчуванні
Дисципліни
Ступінь освіти «Бакалавр» | |
Основи технології галузі Хімія і технологія сировини Теоретичні основи харчових технологій Загальні технології харчової промисловості Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю Методи контролю якості харчових продуктів Фізико-хімічні і біотехнологічні основи технології галузі Проектування підприємтсв галузі Технологія галузі Холодильна технологія Технологічний семінар НДРС Технологія оздоровчих харчових продуктів Проектування технологічних ліній галузі з основами САПР Інноваційні технології та нанотехнології при переробці та консервуванні плодів, овочів та молока Харчові технології переробки та експертизи сировини на малих підприємствах, в організаціях ресторанного та готельного бізнесу і торгівлі Технологія консервованих молочних продуктів харчування Контроль якості та безпека продукції галузі Пакування харчових продуктів Комплексна переробка ВМР Технологія зберігання |