Спеціалізовані вчені ради
Історія Спеціалізованих вчених рад ХДУХТ
ДФ 64.088.002 Спеціальність 073 Менеджмент |
ДЖГУТАШВІЛІ НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА, викладач Київського державного коледжу туризма та готельного господарства, тема дисертації: «Управління клієнт-орієнтованістю підприємств готельно-ресторанного бізнесу», (073 Менеджмент). Спеціалізована вчена рада ДФ 64.088.002 в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, (м. Харків, вул. Клочкiвська, 333, тел.: (057) 337-85-35). Наукові керівники: Савицька Наталія Леонідівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу і комерційної діяльності Харківського державного університету харчування та торгівлі; Чміль Ганна Леонідівна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри маркетингу і комерційної діяльності Харківського державного університету харчування та торгівлі. |
|||||||||||
ДФ 64.088.003 Спеціальність 051 Економіка (галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки) |
КОЗУБ СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, головний судовий експерт лабораторії економічних та товарознавчих досліджень у резонансних провадженнях Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса» Міністерства юстиції України, тема дисертації: «Оцінка результативності планування діяльності підприємств торгівлі», (051 Економіка). Спеціалізована вчена рада ДФ 64.088.003 в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, (м. Харків, вул. Клочкiвська, 333, тел.: (057) 337-85-35). Наукові керівники: Круглова О.А., кандидат економічних наук, професор, професор кафедри економіки та управління Харківського державного університету харчування та торгівлі; Черевко К.О., кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри соціальних, гуманітарних та правових дисциплін Харківського державного університету харчування та торгівлі. |
|||||||||||
ДФ 64.088.007 Спеціальність 071 Облік і оподаткування (галузь знань 07 Управління та адміністрування) |
ЖОЛОБЕЦЬКА МАРИНА БОРИСІВНА, старший судовий експерт Чернігівського відділення Київського науково дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, тема дисертації: «Організація бухгалтерського обліку як передумова забезпечення сталого розвитку підприємства», (071 Облік і оподаткування). Спеціалізована вчена рада ДФ 64.088.007 в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, (м. Харків, вул. Клочкiвська, 333 тел.: (057) 337-85-35). Науковий керівник: Акименко О.Ю., кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Національного університету «Чернігівська політехніка»). |
|||||||||||
ДФ 64.088.005 Спеціальність 073 Менеджмент (галузь знань 07 Управління та адміністрування) |
ЄРМАЧЕНКО ЄГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ, викладач кафедри міжнародної економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, тема дисертації: «Формування адаптивної стратегії в когнітивному управлінні підприємством», (073 Менеджмент). Спеціалізована вчена рада ДФ 64.088.005 в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, (м. Харків, вул. Клочкiвська, 333, тел.: (057) 337-85-35). Науковий керівник: Пилипенко А.А., доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і бізнес-консалтингу Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця. |
|||||||||||
ДФ 64.088.004 Спеціальність 051 Економіка (галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки) |
АСКЕРОВ ТИМУР ТЕЛМАНОВИЧ, тимчасово не працює, тема дисертації: «Управління адаптаційним потенціалом підприємств роздрібної торгівлі», (051 Економіка). Спеціалізована вчена рада ДФ 64.088.004 в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, (м. Харків, вул. Клочкiвська, 333, тел.: (057) 337-85-35). Наукові керівники: Гросул В.А., доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки та управління Харківського державного університету харчування та торгівлі; Черевко К.О., кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри соціальних, гуманітарних та правових дисциплін Харківського державного університету харчування та торгівлі. |
|||||||||||
ДФ 64.088.001 Спеціальність 181 Харчові технології (галузь знань 18 Виробництво та технології) |
ЛАПИЦЬКА НАДІЯ ВАСИЛІВНА, аспірантка Харківського державного університету харчування та торгівлі, тема дисертації: "Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини", (181 Харчові технології). Спеціалізована вчена рада ДФ 64.088.001 в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, (м. Харків, вул. Клочкiвська, 333, тел.: (057) 337-85-35). Наукові керівники: Самохвалова О.В., кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі; Олійник С.Г., кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі. |
|||||||||||
ДФ 64.088.006 Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування (галузь знань 07 Управлінння та адміністрування) |
ЄГОРОВА ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА, викладач вищої категорії Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, тема дисертації: "Управління інвестиційною діяльністю торговельних підприємств", (072 Фінанси, банківська справа та страхування). Спеціалізована вчена рада ДФ 64.088.006 в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, (м. Харків, вул. Клочкiвська, 333, тел.: (057) 337-85-35). Наукові керівники: Близнюк Оксана Павлівна, кандидат економічних наук, доцент, професор кафедри фінансів та обліку Харківського державного університету харчування та торгівлі; Чміль Ганна Леонідівна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри маркетингу і комерційної діяльності Харківського державного університету харчування та торгівлі |
05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – технологія харчової продукції, технічні науки
Склад СВР Д64.088.01
МИХАЙЛОВ Валерій Михайлович |
д.т.н., професор, проректор з наукової роботи, професор кафедри процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.12, голова СВР |
МАЛЮК Людмила Петрівна |
д.т.н., професор, професор кафедри готельного і ресторанного бізнесу, Харківський державний університет харчування і та торгівлі, спеціальність 05.18.16, заступник голови |
ОНИЩЕНКО В`ячеслав Миколайович | к.т.н., доцент, доцент кафедри технології м’яса, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.15, вчений секретар |
БЕЛІНСЬКА Світлана Омелянівна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, Київський національний торговельно-економічний університет, спеціальність 05.18.15 |
БОГОМОЛОВ Олексій Васильович |
д.т.н., професор, директор Навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв, завідувач кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, спеціальність 05.18.12 |
ГОЛОВКО Микола Павлович |
д.т.н., професор, завідувач кафедри товарознавства в митній справі, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.15 |
ГРИНЧЕНКО Ольга Олексіївна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри технології харчування, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.16 |
ДЕЙНИЧЕНКО Григорій Вікторович, |
д.т.н., професор, завідувач кафедри устаткування харчової та готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.16 |
ДУБІНІНА Анатоніна Анатоліївна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри товарознавства та експертизи товарів Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.15 |
ЄВЛАШ Вікторія Владленівна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.16 |
ЗАХАРЕНКО Віталій Олександрович |
д.т.н., професор, професор кафедри товарознавства в митній справі, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.15 |
МАРДАР Марина Ромиківна |
д.т.н., професор, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, професор кафедри маркетингу, підприємництва і торгівлі, Одеська національна академія харчових технологій, спеціальність 05.18.15 |
ПАВЛЮК Раїса Юріївна |
д.т.н., професор, професор кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.15 |
ПЕРЕСІЧНИЙ Михайло Іванович |
д.т.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Приватний навчальний заклад "Київський університет культури", спеціальність 05.18.16 |
ПЕРЦЕВОЙ Федір Всеволодович |
д.т.н., професор, завідувач кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет, спеціальність 05.18.16 |
ПИВОВАРОВ Павло Петрович |
д.т.н., професор, професор кафедри технології харчування, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.16 |
ПОГОЖИХ Микола Іванович |
д.т.н., професор, завідувач кафедри фізико-математичних та інженерно-технічних дисциплін, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.12 |
ПОТАПОВ Володимир Олексійович |
д.т.н., професор, завідувач кафедри холодильної та торговельної техніки і прикладної механіки, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.12 |
СУКМАНОВ Валерій Олександрович |
д.т.н., професор, професор кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", спеціальність 05.18.12 |
ТЕРЕШКІН Олег Георгійович |
д.т.н., доцент, завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.12 |
ЧЕРЕВКО Олександр Іванович |
д.т.н., професор, ректор, професор кафедри процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.12 |
08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз і аудит (за видами економічної діяльності)
Склад СВР Д64.088.02
КРУТОВА Анжеліка Сергіївна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.09., голова СВР |
ГРОСУЛ Вікторія Анатоліївна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.04., заступник голови |
ЯНЧЕВА Ліана Миколаївна |
к.е.н., професор, перший проректор, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.09., вчений секретар |
БОЧУЛЯ Тетяна Володимирівна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.09 |
ГРІНЬКО Алла Павлівна |
д.е.н., професор, декан, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.09 |
ДАВИДОВА Оксана Юріївна |
д.е.н., професор, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.04 |
ЗОРІНА Олена Анатоліївна |
д.е.н., доцент, професор кафедри, Національна академія статистики, обліку та аудиту, спеціальність 08.00.09 |
КРАСНОКУТСЬКА Наталія Станіславівна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Національний технічний університет «ХПІ», спеціальність 08.00.04 |
ЛОХАНОВА Наталія Олексіївна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Одеський національний економічний університет, спеціальність 08.00.09 |
НЕСТЕРЕНКО Оксана Олександрівна |
д.е.н., професор, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.09 |
ОЛІЙНИК Оксана Вікторівна |
д.е.н., професор, перший проректор, Житомирський державний технологічний університет, спеціальність 08.00.09 |
ПИЛИПЕНКО Андрій Анатолійович |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, спеціальність 08.00.04 |
ПІЧУГІНА Тетяна Сергіївна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.04 |
САВИЦЬКА Наталія Леонідівна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.04 |
СЕРДЮКОВ Костянтин Георгійови |
директор Харківського інституту фінансів КНТЕУ, д.е.н., доцент, спеціальність 08.00.04 |
ТАРАСОВА Тетяна Олексіївна |
д.е.н., професор, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.09 |
ЧОРНА Марина Віталіївна |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.04 |
ЯЦУН Леонід Миколайович |
д.е.н., професор, завідувач кафедри, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 08.00.04 |
05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Склад СВР К64.088.03
ПАВЛЮК Раїса Юріївна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.13, голова СВР |
ЛИСЮК Галина Михайлівна |
д.т.н., професор, професор кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01, заступник голови |
ГРЕВЦЕВА Наталія Вячеславівна |
к.т.н., доцент, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01, вчений секретар |
БЕРЕСТОВА Аделіна Анатоліївна |
к.т.н., доцент, доцент кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока, Харківський державний університет харчування та торгівлі |
ГАВРИШ Тетяна Володимирівна |
к.т.н., доцент, доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка Міністерства аграрної політики України, спеціальність 05.18.01 |
ДРОБОТ Віра Іванівна |
д.т.н., професор, професор кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій |
ДУБОВА Галина Євгеніївна |
к.т.н., доцент, доцент кафедри загальноінженерних дисциплін, ВНЗ «Полтавський університет економіки і торгівлі Укоопспілки, спеціальність 05.18.13 |
ДУДЕНКО Ніна Василівна |
д.м.н., професор, професор кафедри загальної та харчової хімії, Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Д`ЯКОНОВА Анджела Костянтинівна |
д.т.н., професор, професор кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування, Одеська національна академія харчових технологій, спеціальність 05.18.13 |
ЖМУРКО Василь Васильович |
д.б.н., професор, професор кафедри фізіології та біохімії рослин, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, спеціальність 05.18.13 |
МИХАЙЛОВ Валерій Михайлович |
д.т.н., професор, проректор з наукової роботи, професор кафедри процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01 |
ОДАРЧЕНКО Андрій Миколайович |
д.т.н., професор, декан факультету товарознавства і торговельного підприємництва, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.13 |
ПИВОВАРОВ Євген Павлович |
д.т.н., професор, професор кафедри технології харчування, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01 |
ПОГАРСЬКА Вікторія Вадимівна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.13 |
САМОХВАЛОВА Ольга Володимирівна |
к.т.н., доцент, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.01 |
ШАНІНА Ольга Миколаївна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій переробних і харчових виробництв, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, спеціальність 05.18.01 |
ЮР`ЄВА Ольга Олексіївна |
к.т.н., доцент кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока, Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 05.18.13 |
ЯНЧЕВА Марина Олександрівна |
д.т.н., професор, завідувач кафедри технології м'яса, Харківський державний університет харчування та торгівлі |