Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Наукові гуртки
З метою розширення наукового світогляду та розкриття творчого потенціалу студентів на кафедрі працюють наукові гуртки:
Керівництво науковими студентськими гуртками здійснюють провідні фахівці кафедри. Під час занять у гуртках студенти молодших курсів ознайомлюються з основними напрямками науково-дослідної роботи кафедри, проблемами технологій галузі, а студенти старших курсів здійснюють наукові дослідження, обговорюють їх результати з керівниками та іншими членами гуртку, беруть участь у наукових конференціях, конкурсах студентських наукових робіт, дегустаційних нарадах тощо.
Участь у роботі наукових гуртків допомагає майбутнім фахівцям формувати інноваційний тип мислення, виховувати наполегливість і цілеспрямованість у досягненні поставленої мети.