Кафедра харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока
та інновацій в оздоровчому харчуванні
Контакти
Якщо Ви маєте запитання, потребуєте уточнення або поглиблення поданої інформації за спеціальністю 181 "Харчові технології" за спеціалізацією "Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу", звертайтеся за контактними телефонами та електронною адресою, що наведені нижче.
Телефони:
+38(057) 349-45-92 - зав. кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока
та інновацій в оздоровчому харчуванні
+38(057) 349-45-97 - викладацька кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні
Кафедра розташована на 5 поверсі п’ятиповерхового корпусу ХДУХТ, аудиторії 503, 506, 509, 510, 512.
Проїзд до ВНЗ:
від Південного вокзалу - маршрутне таксі №221 або трамвай №20;
від ст. метро «Радянська» та «Історичний музей» - маршрутне таксі №217;
від ст. метро «Університет» - маршрутне таксі №245.
Назва зупинки: «Університет харчування» (колишній «Харківський інститут громадського харчування»).