ХДУХТ
Головна
Про Університет
Історична довідка
Керівні органи
Наглядова рада
Структура
Нормативно-правова база
Публічна інформація
Медіа-галерея
Вісник Університету
Корпоративна пошта
Всі новини
Авторизація на сайті
Вступникам
Приймальна комісія
Правила прийому
Вступна кампанія 2022
Спеціальності (бакалавр, магістр)
Спеціальності (доктор філософії, доктор наук)
Вартість, ліцензійні обсяги та держзамовлення
Відомості про гуртожитки
Особам з особливими освітніми потребами
Освітні центри "Донбас-Україна", "Крим-Україна"
Вступ для іноземних громадян
Освітня
діяльність
Загальна інформація
Організація освітнього процесу
Навчально-методична робота
Ліцензування. Акредитація
Освітні програми
Атестація здобувачів вищої освіти
Внутрішнє забезпечення якості вищої освіти
Документи про вищу освіти
Практична підготовка студентів
Працевлаштування випускників
ІНСТИТУТИ. ФАКУЛЬТЕТИ
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Навчально-науковий інститут економіки та фінансів
Факультет менеджменту
Факультет управління торговельно- підприємницькою та митною діяльністю
Центр підвищення кваліфікації та бізнес-освіти
Наукова
діяльність
Загальна інформація
Нормативні документи
Наукова інфраструктура
Напрями наукових досліджень
Наукові школи
Наукові розробки
Науково-дослідні роботи
Наукові проєкти
Конференції. Семінари
Архів наукових конференцій
Видавнича діяльність
Збірники наукових праць
Інтелектуальна власність
Спеціалізовані вчені ради
Аспірантура. Докторантура
Студентська наука
Захист дисертацій
Рада молодих вчених
Міжнародна
робота
Проекти Erasmus+
Зарубіжні партнери ХДУХТ
Програми обміну
Иностранным студентам и партнерам
Практика, стажування за кордоном
Виховна
робота
Система виховання
Студентське самоврядування
Кодекс честі викладача
Кодекс честі студента
Фізичне виховання і спорт
Традиційні свята
Контактна
інформація
Інститути та Факультети. Кафедри
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Харчових технологій в ресторанній індустрії
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів
Харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні
Технології м'яса
Процесів та устаткування харчової та готельно-ресторанної індустрії ім. М.І. Беляєва
Енергетичного машинобудування, інженерних та фізико-математичних дисциплін
Хімії, мікробіології та гігієни харчування
Навчально-науковий інститут економіки та фінансів
Фінансів та обліку
Міжнародної економіки та економічної теорії
Маркетингу і комерційної діяльності
Економіки та управління
Іноземних мов
Факультет менеджменту
Менеджменту
Готельного, ресторанного бізнесу та туризму
Соціальних, гуманітарних та правових дисциплін
Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Товарознавства та експертизи товарів
Товарознавства в митній справі
Товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів
НАУКОВА БІБЛІОТЕКА
1